Cantina Caramba

Cantina Carramba on tarjoillut meksikolaisia makuja ja texmex -ruokaa jo vuodesta 1997 saakka. Tämä pitkän linjan ravintola on varma valinta silloin, kun haluat jotain hiukan mausteisempaa lautaselle rennossa ja mutkattomassa ilmapiirissä. Annokset ovat reilun kokoisia ja ravintolaan kannattaakin tulla kunnon nälän kanssa.

Cantina Caramba

Listalta löytyy tuttua ja turvallista texmex-herkkua. Alkuruoaksi voi valita esimerkiksi nachoja salsan ja cheddar-juuston kanssa, friteerattuja juustotikkuja, hot wingsejä, jättikatkarapuja pipian-kastikkeella tai oikein tuliseen makuun sopivia juustolla ja kinkulla täytettyjä jalopenoja. Pääruokien joukosta löytyy quesadillaa, tacoja eri täytteillä, chimicharraa ja oikein maistuvaa chili con carnea. Lisäksi tarjolla on muun muassa cajun-maustettua lohta, kana kebabia, tequilassa marinoitua possua ja muita pääosin grillattuja lihavaihtoehtoja, jotka tarjoillaan meksikolaisen kastikkeen, riisin, perunoiden tai kasviksien kanssa. Myös tortilloja löytyy todella laajalla täytevalikoimalla, josta löytyy varmasti jokaisen suuhun sopiva yhdistelmä. Cantina Carramba tarjoilee lisäksi muutamaa meksikolaista keittovaihtoehtoa sekä salaattia. Kasvissyöjiäkään ei ole unohdettu. Jälkkäreiden joukosta löytyy meksikolaista perinnejälkiruokaa flania sekä paneerattua ja friteerattua jäätelöä.

Cantina Carramban juomalistalla on hyvä valikoima oluita,alkoholittomia virvokkeita ja viinejä. Kuten cantinalta saattaa odottaa, osaavat Caramban baarimikot loihtia myös herkullisia margaritoja. Margaritoissa on vaihtoehtoja aina mansikka-jäähileellä, chilillä, jalopenolla tai raparperilla maustettuina. Myös tequilalista on melko vaikuttava. Kaktusjuomia löytyy jopa yli 20:tä eri laatua.

Cantina Caramba

Cantina Carramban sisustus on sellainen, mitä jokaiselta itseään kunniottavalta texmex-ravintolalta voi odottaakin. Sisään käydään saluunan ovien kautta ja seinillä on värikkäitä maalauksia, joissa näkyy kaktuksia sekä muita meksikolaisia symboleja. Ruokailemaan pääsee intiimeihin loosseihin. Tunnelma ravintolassa on hyvin kotoisa, ei liian kliininen tai turhan vakavasti itseään ottava. Cantina Caramba sijaitsee ihan Kadriorgin puiston laidalla ja sopiikin erinomaisen hyvin taltuttamaan nälkää vaikkapa reippaan ulkoilupäivän jälkeen. Esimerkiksi heti tien toisella puolella olevaan Joutsenlampeen tehdään talvisin luistelurata ja ihmisiä kerääntyy puiston ympäristöön nauttimaan raikkaasta ilmasta. Posket punaisina on mukava istahtaa Cantina Carramban pöytään ja nauttia lämmittävästä chili con carnesta.

Nettisivut: www.carramba.ee

Osoite: Weizenbergi 20a

Aukioloajat:

Ma-La 12.00 – 23.00

Su 12.00 -20.00

Ravintolaan pääsee parhaiten raitiovaunuilla 1 ja 3, joiden päätepysäkki on ihan ravintolan vieressä.

Muita suosikkiravintoloitamme Kadriorgin alueella ovat:

Kadriorgissa vieraillessa kannattaa ehdottomasti käydä kävelyllä upeassa Kadriorgin puistossa ja vierailla hulppeassa palatsissa. Taiteen ja kulttuurin nälkään toimii taidemuseo KUMU.

©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?