Mon Repos

Mon Repos

Mon Repos – lepopaikkani, on lämminhenkinen ranskalaistyylinen fine dining- ravintola. Ravintola sijaitsee 1800-luvulla rakennetussa puuhuvilassa Kadriorgin puiston laidalla.

Mon Repos voidaan luokitella kolmeen eri osaan. Alakerta toimii ravintolan pääsalina, jossa viihtyvät niin lapsiperheet, kaveriseurueet kuin pukumiehetkin. Yläkerta menee hienomman fine diningin puolelle ja vaihtoehtoina ovat sekä neljän että kuuden ruokalajin maisteluménut. Kirsikkana kakun päällä, huvilasta löytyy myös privaattitorni, johon mahtuu romanttisesti ainoastaan yksi pöytä.

Mon Repos pääsee selkeästi Tallinnan ravintolatarjonnan kärkeen tarjoamalla suussa sulavia ruokia sekä pro palvelua. Tiedämme, että listalta löytyy mitä houkuttelevimpia vaihtoehtoja ja jos koet ettet osaa päättää mitä tilata, niin ei hätää! Chef’s plate- annos on suunniteltu kahdelle ruokailijalle ja lautaselta löytyvät kaikki alkuruokien maut. Parasta Tallinnassa totesi hanhenmaksapateen olevan erityisesti makuelämyksien Elämys ja myös mango-curry sorbetti on kokeilemisen arvoinen makuhermoja kutkutteleva kokemus.

Ravintolan lokaatio on vähintäänkin jännä ja talvella sisäänkäynti tapahtuu ei niin viehättävän ”ostoskeskuksen” takaa Narva maanteen puolelta. Kesää kohti mentäessä voimme odottaa vähintäänkin ruhtinaallista terassia, joka rakennetaan toiselle puolelle rakennusta, jolloin ravintolaan voi saapua myös siltaa pitkin Kadriorgin puiston puolelta.

Kaikki tiet vievät Mon Reposeen:

-Kävellen n.20min keskustasta
-Raitiovaunu 3, kävelyä ~200m
-Taksolla muutama minuutti ja ainoastaan muutama €

Lisätietoa: http://www.monrepos.ee/


Mon Repos
Narva mnt 92