7Ürti


7Ürti ravintola on todellinen helmi, johon ei helposti vahingossa törmää Tallinnan matkalla. Se sijaitsee nimittäin hiukan yllättävässä paikassa Kadriorgissa, vilkkaan Gonsiorin ja J.Vilmsin kulmassa, mutta sivussa turistien suosimilta reiteiltä. Kadriorgin puistosta tai suositusta ravintola Saltista ei kuitenkaan ole kuin muutaman sadan metrin matka tähän ravintolaan. Viehättävän puutalon eteen on rakennettu kaunis terassi, joka on tulvillaan kukkia. Kivijalan ovesta sisään astuessa kadun hälinä vaimenee ja eteen aukeaa todella sympaattinen ravintola. Tällaisen kortteliravintolan toivoisi omaankin kotitaloon!

7Ürti

Ravintolan menu vaihtelee sesongeittain ja kuten nimestä voi päätellä, tuoreet ja maukkaat yrtit ovat avainasemassa annoksissa. Jokainen viikonpäivä on omistettu omalle yrtille. 7Ürti tarjoilee makuja laajasti eri maiden keittiötä yhdistellen. Välimerellinen- skandinaavinen ja virolainen ruokakulttuuri ovat kuitenkin menussa pääosassa. Puhtaat maut ja laadukkaat raaka-aineet ovat keittiön tekemisen ytimessä.

7Ürti

Menu pitää sisällään tutun kuuloisia annoksia. Alkuruokien joukosta löytyy muun muassa buffalo mozzarella -salaattia, keittolistalla komeilee klassinen borsh-keitto ja pääruokapuolelta voi tilata tuttua kievin kanaa. Ravintola tarjoilee myös burgereita, sinisimpukoita valkoviinikastikkeessa, naudan entrecote-pihviä ja paljon muita herkullisia annoksia. Esimerkiksi päivän kala-annos oli vieraillessamme paistettuja silakoita tarjoiltuna yhdessä raikkaan salaatin kera. Annos oli erinomainen! 7Ürti on panostanut myös omaan erilliseen täysin vegaaniseen listaan. Annokset ovat reilun kokoisia ja ravintolan hintataso on varsin kohtuullinen. Viikonpäivisin tarjolla on lounaskeittoa todella edulliseen 2,90 euron hintaan.

7Ürti

7Ürti rento, casual dining -ravintola. Ruoka on hyvää, konstailematonta ja kauniisti aseteltua. Maut on hyvin mietittyjä ja tarjoilu ystävällistä. Ravintolan miljöö on viihtyisä ja moderni. 7Ürti sopii hyvin lounaspaikaksi tai pitkän kaavan mukaan illallistamiseen. Ravintolasta huomaa, että sitä pidetään intohimolla ja ylpeydellä. Laadussa 7Ürti ei jää monenkaan fine dining -ravintolan varjoon, vaikka sen hinnat ovat huomattavasti edullisemmat. Kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tähän ravintolaan.

Osoite: J.Vilmsi 45

Nettisivut: www.7urti.ee

Aukioloajat:

Ma-To 11.30 – 21.00

Pe 11.30 – 22.30

La 13.00 -22.30

Su 13.00 – 20.00

Muita suosikkiravintoloitamme Kadriorgin alueella ovat:

Kadriorgissa vieraillessa kannattaa ehdottomasti käydä kävelyllä upeassa Kadriorgin puistossa ja vierailla hulppeassa palatsissa. Taiteen ja kulttuurin nälkään toimii taidemuseo KUMU.©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?