NOP – Neighbourhood Organic Place on nimensä mukaisesti rento ja paikalliseen luomuruokaan tukeutuva kahvilaravintola ja putiikki. Yli sata vuotta vanhan puutalon charmi hurmaa kahvilan sisätiloissa, sympaattisesta ja vehreästä sisäpihasta puhumattakaan.

Raikkaat ja elegantit makuelämykset hellivät mieltä ja kehoa – raaka-aineiden puhtauden tuntu kantaa pitkälle päivään. Ravintolan yhteydessä toimivaan herkkukauppaan on ihana eksyä ja napata joko tuliaiset tai eväät matkaan sekä yhdistää NOPissa nautiskelu Kadriorgin puistossa vierailuun.

          

NOPissa voit nauttia herkullisen kahvihetken, lounaan tai illallisen, mutta tunnetuin paikka on ehdottomasti maukkaasta aamupalastaan. Erityssuositukset saa avokadoleipä uppomunilla ja kylmäsavulohella sekä mielettömän maukas banaanileipäannos.

Aamiainen arkisin klo 8.00-12.00 / viikonloppuisin 9.00-15.00.

Kävelymatka vanhasta kaupungista pari kilometriä, mutta ratikat 1 ja 3 vievät vaivatta lähelle – pois kannattaa hypätä pysäkillä L.Koidula.

NOP
J. Köleri 1

Aukiolo:
ma-ti 8-21
ke-pe 8-22
la-su 9-21

+372 603 2270
NOP Facebook
Ravintolan nettisivut

Muita suosikkiravintoloitamme Kadriorgin alueella ovat:

  • Ensimmäisenä täytyy mainita jo klassikoksi muodostunut Salt, joka on aina loistava valinta.
  • Upeassa miljöössä puiston laidalla sijaitseva Mon Repos.
  • Kadriorgin alueen uusin ravintolatulokas Radio.
  • Mantel & Korsten, joka on Moonin ja Kolm Sibulat -ravintoloiden sisarus.
  • Gourmet Coffee, joka on vakiinnuttanut paikkansa alueen asukkaiden kantakahvilana ja illallispaikkana.
  • Todellinen helmi 7Ürti , johon ei vahingossa törmää.
  • Meksikolaista ja tex mexiä tarjoileva Cantina Carramba.
  • Jälkiruokakahvit ja – kakut kannattaa käydä nauttimassa joutsenlammen vieressä sijaitsevassa Katharinenthal Kohvikissa

Kadriorgissa vieraillessa kannattaa ehdottomasti käydä kävelyllä upeassa Kadriorgin puistossa ja vierailla hulppeassa palatsissa. Taiteen ja kulttuurin nälkään toimii taidemuseo KUMU.©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?