Ravintola Radio


Ravintola Radio on vastikään avattu bistro-tyylinen ravintola Kadriorgissa, Viron Ylen, eli ERR:n toimiston Telemajan vieressä. Sijainnista lienee juontaa juurensa ravintolan ytimekäs nimikin. Aikaisemmin samassa paikassa toimi myös ravintola, joka ei ottanut tuulta alleen, mutta nyt näyttää kovasti siltä, että Radio on jo lyhyen olemassaolonsa aikana onnistunut löytämään paikkansa tallinnalaisten sydämissä. Idyllinen Kadriorgin kaupunginosa sopii kuin nenä päähän tämän tyyliselle modernin rennolle ravintolalle.

Ravintola Radio

Ravintola Radion ovista sisään astuessa avautuu mukavin nahkasohvin, tyylikkäillä puukalusteilla ja viherkasveilla sisustettu tila sekä etuosan söpö viinipuoti. Lämmintä vaikutelmaa korostaa ystävällinen tarjoilija, joka kehottaa istumaan alas. Pehmeillä sohvilla kelpaakin tutkailla menua ja Radion rennon boheemia sisustusta. Avokeittiössä kokit tekevät työtään ja tunnelma ravintolassa on oikein mukava.

Lounasaikaan ravintola on vilkas ja osa ruokailijoista nauttii lounastaan ulkona aurinkoisella terassilla. Edullisia, 6-8 euron lounaita on tarjolla kolmea eri laatua, ja niissä on huomioitu kasvisruokavaliota noudattavat. Lounas on tarpeeksi iso ja vatsan saa varmasti täyteen, vaikka olisi isompi nälkä kyseessä.

Ravintola Radio

Ravintolan lista painottuu mereneläviin ja kasvisvoittoisiin annoksiin, mutta muutama erittäin herkullinen liharuokakin listalta löytyy. Radio panostaa tuoreisiin ja puhtaisiin sekä läheltä hankittuihin raaka-aineisiin. Ruuan lisäksi viinit ovat tämän ravintolan fokuksessa, kuten ovella vastaanottavasta viinipuodista voi päätellä. Viinilista on todella kattava ja paikan oma sommelier vastaa siitä, että löydät varmasti omaan makuusi sopivan juoman.

Ravintola Radio

Viinipuoti myy viinejä mukaan pulloittain sekä laatikoittain ja niistä voi nauttia myös tietysti paikan päällä. Viinibaareja on Tallinnassa jo useita, mutta Radio on kyllä ehdottomasti sen tasoinen lisä, joka mahtuu hyvin tarjontaan. Radio on loistava paikka nauttia esimerkiksi myöhäinen lounas. Lounaan jälkeen aurinkoinen terassi kutsuu nauttimaan viinilasillisen jos toisenkin. Radion kaltainen rento ravintola, jossa on hyvä palvelu, ihana sisustus sekä maukas ruoka on omiaan seuraavaksi hittiravintolaksi. Kannattaa siis laittaa tämä ravintola seuraavan Tallinnan reissun ravintola-listalle.

Ravintolan nettisivut: restoranradio.ee

Osoite: Terase 12

Aukioloajat:

Ti-Pe 12.00 – 14.30

Ti-Pe 17.00 – 21.00

La-Su 17.00 – 21.00

Maanantaisin ravintola on suljettu.

Muita suosikkiravintoloitamme Kadriorgin alueella ovat:

Kadriorgissa vieraillessa kannattaa ehdottomasti käydä kävelyllä upeassa Kadriorgin puistossa ja vierailla hulppeassa palatsissa. Taiteen ja kulttuurin nälkään toimii taidemuseo KUMU.©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?