180 kraadi

Meren rannassa sijaitseva 180° kraadi on uudehko fine dining ravintola Tallinnassa. Ravintolaa luotsaa Michelin palkittu kokki Matthias Diether tiimeineen. 180° tarjoilee modernia eurooppalaista ruokaa. Ravintolassa pyritään tarjoamaan vierailijoille kokonaisvaltainen elämys tietysti makujen, mutta myös loppuun asti mietityn palvelun ja  visuaalisuuden myötä. Tarjolla on neljän ja kuuden ruokalajin maistelumenut. Erityisessä 10-hengen Chef´s Tablesissa tarjoillaan ainoastaan kuuden ruokalajin menu. Tässä pöydässä vierailla on suora näköala 180° kraadin avokeittiöön, joten samalla pääsee ihailemaan, kuinka taitavat kokit loihtivat jokaisen kauniin ja maistuvan annoksen. Muissa pöydissä on mahdollista valita myös lyhyempi, neljän ruokalajin menu. Tarjolla on lisäksi kasvismenu, joten myös lihatonta ruokavaliota noudattavat voivat nauttia 180° kraadin tarkkaan mietitystä maistelumenusta.


180 kraadi

180° kraadin Chef de Cuisine Matthias Diether on saksalaissyntyinen kokki, jolla on mittava ura ravintolamaailmassa. Hän innostui ruuasta jo nuorena työskennellessään setänsä ravintolassa koulun ohella iltoisin ja viikonloppuisin. Diether on työskennellyt muun muassa Ritz Carltonissa, Emirates Palacessa ja Shangri-La:ssa Dubaissa. Dietherillä on ravintola myös Berliinissä. First Floor on vuodesta 2010 -saakka toiminut ranskalainen ravintola, jolla on Michelin tähti. Dietherin ranskalaisen keittiön tuntemus ja ammattitaito näkyy myös 180° kraadin annoksissa ja tunnelmassa.180 kraadi

Ravintolan sijainti on upea ja sen isoista ikkunoista avautuu esteetön näköala merelle. Noblessnerin historiallinen tehdasalue on muutenkin todella mielenkiintoinen alue Tallinnassa. Kaupunginosaa on kehitetty valtavasti viime vuosien aikana ja se on edelleen osittain kunnostuksen alla.  Aluetta on kunnostettu sen vanhoja perinteitä kunnioittaen, osa vanhoista tehdasrakennuksista on kunnostettu liike- ja ravintolakäyttöön ja rantaan rakennetut uudet rakennuksen sulautuvat mukavasti vanhojen makasiinien lomaan. 180° kraadi sijaitsee yhdessä alueelle rakennetuista uusista kerrostaloista, paraatipaikalla ihan muutaman metrin päässä lainehtivasta Suomenlahdesta. Laajalle aukeava horisontti antaa ravintolalle rauhallisen tunnelman ja lämpimänä kesäpäivänä voi kuvitella olevansa Etelä-Euroopan rantabulevardeilla. 180° kraadi on siis todella korkealaatuinen fine dining -ravintola upeassa miljöössä, joten tänne kannattaa poiketa, mikäli uniikki ravintolakokemus kiinnostaa.


180 kraadi

Lähistöllä sijaitsee myös merimuseo Lentosatama,  Hall -klubi ja ihana sisustuskauppa Shishi! Katso, mitä kirjoitimme alueen muista paikoista alla näkyvistä linkeistä.


Lentosatama

Hall klubi

Shishi Showroom


180° kraadin nettisivut: 180degrees.ee


Osoite: Staapli 4


Paikalle pääsee parhaiten busseilla 73 ja 3.

Kuvat / 180 Degrees Restaurant.

©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?