Club Hall


Club Hall tuo palasen Berliinin klubielämää Tallinnaan. Mikäli Club Hollywood tai muut vanhan kaupungin yökerhot eivät puhuttele, ja kaipaat paikkaa, jossa iskurepliikkien sijaan raikaa tekno, kannattaa suuntaa Noblessnerin vanhaa teollisuusaluetta kohden. Siellä sijaitsee Tallinnaan reilu vuosi sitten avautunut Club Hall. Ihan Kalamaja Kalmisto -puiston vieressä sijaitseva rujo rakennus on muistutus alueen teollisuushistoriasta. Hall -klubista muutaman sadan metrin päässä on yksi kaupungin uusimpia asuin- ja toimistoalueita. Rannasta löytyy myös ravintoloita ja konseptikauppoja. Noblessnerissä yhdistyy sataman vanhat teollisuusrakennukset sekä modernit kiinteistöt. Se on täydellinen paikka klubille, joka tarjoaa kattavan line-upin kovia ulkomaisia nimiä ja kotimaisia dj:tä.

 

Club Hall

 

Hall ei ole alkuillan paikka. Paikalle kannattaa mennä vasta puolen yön aikoihin aikaisintaan, bileet jatkuvat pitkälle aamuun ja porukkaa valuu paikalle vasta hyvinkin myöhään. Sisäänpääsy sujuu yleensä melko rivakasti, eikä jonossa tarvitse kovin kauan odotella. Ovimiehet harjoittavat oikeuttaan valita sisään pääsijät Berliinin maineikkaimman klubin, Berghainin tapaan. Seula ei kuitenkaan ole yhtä tiukka ja hyvällä asenteella varustettu klubbaaja pääsee kyllä sisäänn. Paikalle halutaan porukkaa, joka tulee kuuntelemaan musiikkia, tanssimaan ja viettämään yötä hyvällä meiningillä. Pääsylippu maksaa illan artistien mukaan vaihdellen noin kymmenen euroa. Sisäänpääsyn yhteydessä puhelimen kameran linssi peitetään tarralla. Hallissa ei ole lupa ottaa kuvia vaan jokaiselle juhlijalla halutaan taata yksityisyys.

 

Club Hall kertoo, että se haluaa kantaa kortensa kokoon antamalla yhden areena lisää itä-euroopan ug DJ:lle. Hall toivottavaa kaikenlaiset ihmiset olemaan osa klubikulttuuria, jossa keskiössä on suvaitsevaisuus, ehdoton rakkaus ja tietysti tanssiminen. Klubi panostaa myös visuaaliseen taiteeseen ja pyrkii tuomaan VJ artistit osaksi jokaista klubi-iltaa. Hallissa on muutamakin eri huone, joissa voi fiiliksen mukaan käydä kuuntelemassa eri DJ:tä. Kahdessa kerroksessa on hyvin tilaa ja lisäksi myös sohvapaikkoja, joissa voi käydä lepuuttamassa jalkojaan.

 

Hallissa on poikkeuksetta hyvä meininki ja lämmin tunnelma. Se on paikka, jonne voi mennä helposti viettämään iltaa myös yksin ja tanssimaan ilman, että kukaan tulee häiritsemään. Jos seuraa tai juttukumppania kaipaa, löytyy kanssaklubbaajista varmasti haluavalle juttukumppaneita. Hall on paikka, jossa ei tarvitse pönöttää, vaan jokainen voi tulla sellaisena kuin on. Kesäisin Hallilla on myös terassi, jossa voi nauttia hyvästä musiikista myös päiväsaikaan.

 

 

Osoite: Peetri 6

Facebook-sivut: https://www.facebook.com/halltallinn/

 

 

Club Hallissa ovat soittaneet mm.:

Sigha, Dasha Rush, I Hate Models, Antonio Ponti, Sound Shapes, Sotofett, Mind Against, House of Traps, Thomas Hessler, Jimmy Winkels, Ninos Du Brasil, Lafidki, Juras Lietus, Lady Six Sky, Ksenia Kamikaza, Andrey Vishnevsky, Katja Adrikova, Mihkel Maripuu, Universumi Meister, Born To Bang, Errata, Tanel Mütt, Kenn-Eerik Kannike, Joy, Kristjan Mõru, DJ Tekk, 1KA, Room 202, Taavet Bristol, Tarmo Paluoja, Martin Aedla, Denis Punch, Veiko Kikas, Eisi, Domnina, Artur Lääts, Mava, Raul Saaremets, Rhythm Doctor, Jakob Tulve, Lil Slimm, Denis Karpov, Sonar Pulsar, Lona M1za, Teadvus, Kiti, Ronald Nael, PosessdMiki, Motobor, Porridge Bullet, Oliver Kuur, BlackHill, Hiromant, 3-6-9, Merimell, Bert on Beats, Drummie, Orav, NeoonDreed, Karl Muuga, Kennie Block, Optimus Fine, Dr.Urvet, Heidy Purga, Charlekas, Teetsov – Faulkner, Yahoo Boy, Köster, Shion, The Housekeepers, Karinsmatic, JO-L, Manuel Mauer, Kinnu, Chadis, Drum Hagen, Sten Uustalu, Madis Nestor, Marek Poel, Joosep Ehasalu, Mihkel Kõrvits, Andres Lõo.©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?