Shishi showroom


Shishi showroom on sesonkeihin panostava sisustuskauppa, josta löytyy inspiraatiota sekä tuotteita moneen sisustustyyliin. Shishin on perustanut jo vuonna 1998 virolais-norjalainen ystäväporukka, jonka missiona oli luoda kodin sisustukseen keskittyvä kansainvälinen brändi. Perustajajäsenistöön kuuluvat kansainvälisesti noteeratut floristit Linda Johnsen ja Taivo Piller sekä Lilli Bendris ja Mart Haber.  Shishi tarjoaa vuodessa kaksi kokoelmaa, kevät-kesä- sekä syksy-talvi.

 

Shishi showroom 

 

Shihsin ideana on tarjota itsetehtyjä vaaseja sekä tekokukista tehtyjä upeita kukka-asetelmia ja lisäksi kaikkea muuta ihanaa sisustustavaraa. Koko kaupan valikoima on mietitty sesongeittain niin, että kaikki tuotteet sopivat keskenään ja luovat harmonisen kokonaisuuden.

 

Tällä hetkellä Shishin Noblessnerissä sijaitsevassa showroomin ja kaupan yhdistelmässä on esillä syksy-talvi -sesongin tuotteet. Sesongin merkittävin juhla on tietysti joulu ja kauppa on kirjaimellisesti tulvillaan mitä ihanampia jouluisia koristuksia ja tuotteita.

 

Shishi showroom

 

Showroomiin sisään astuessa saa hiukan hieraista silmiään ja kohdistaa katsettaan, sillä kauppa on täynnä toinen toistaan upeampia juttuja. Erilaiset asetelmat, kyntteliköt, vaasit, joulukuuset, eläinhahmot, tontut ja kaikki vilke ja kälke saavat miltei haukkomaan henkeä. Mikäli joulun koristelu on lähellä sydäntäsi, niin Shishi on ainut ja oikea paikka hankkia kaikki tilpehöörit kotiin. Kauniit ja laadukkaasti tehdyt tuotteet kestävät useamman sukupolven ajan. Vaikkakin kaupan tarjonta ehkä aluksi hiukan tyrmää runsaudellaan, löytää minimalistisempaankiin jouluun tottunut varmasti liikkeestä itselleen mieluisia ja kotiin sopivia tavaroita. Kaikki tarjonta ei suinkaan myöskään ole pelkästään jouluista tavaraa, vaan ajattomiakin tuotteita löytyy.  

 

Shishi showroom

 

Noblessnerin uusiin tiloihin showroom muutti syksyllä. Shishi sijaitsee Noblessnerin uuden satama-alueen kupeessa, jota parhaillaan saneerataan asuin- ja liikealueeksi. Showroom on vallannut itselleen vanhan, kunnostetun teollisuusrakennuksen, johon tämä omaperäinen sisustuskauppa sopiikin oikein hyvin. Alue on muutenkin mielenkiintoinen ja nopeasti kehittyvä. Rannasta löytyy muun muassa kehuttu ravintola 180 kraadi.  

 

 

Shishi on kansainvälinen toimija ja sen liikkeitä löytyy Tokiosta, Pariisista, Roomasta, Berliinistä ja Kööpenhaminasta. Lisäksi tuotteita on myynnissä useissa kukka- sekä sisustuskaupoissa ympäri Eurooppaa. Shishi tarjoaa myös sisustuspalveluja ja on vastannut useiden hotellien, ravintoloiden, kasinoiden, yritysten, tapahtumien sekä kotien sisustuksesta. Se onkin Euroopan suurimpia sisustusalan palveluiden tarjoajia.

 

Nettisivut: www.shishi.ee

 

Osoite: Peetri 3

 

Aukioloajat: 

Ma-Ke ja Pe 10.00-18.00

To 10.00-19.00

La 11.00-17.00

 

Sunnuntaina liike on suljettu.©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?