Kopli 2


Teknon ja ug-musiikin ystävä voi valita illanviettopaikan usean vaihtoehdon joukosta. Vaikka Tallinna ei ihan Berliini ihan vielä ole, löytyy kaupungista muutama klubi, jossa tunnelma on hyvin lähellä Euroopan teknopääkaupungin menoa. Parhaimpia ug-klubeja ei ole helppo viikonloppumatkalla löytää, joten kokosimme tähän parhaat tärpit kaikille teille, joita kiinnostaa tanssia hyvän musiikin tahtiin.

Ihan ensimmäisenä on mainittava Club Hall, joka edustaa old school -teknomeininkiä. Karun näköinen teollisuusrakennus sijaitsee nopeasti kehittyvällä Noblessnerin alueella, josta löytyy myös mm. fine dining -ravintola 180 kraadi ja olutravintola sekä panimo Põhjala Brewery. Aiemmin kaupungin reunalle perustettu klubi on nyt uudistuvan asuinalueen ja liikekeskuksen keskiössä. Kahdessa kerroksessa on hyvin tilaa ja molemmissa kerroksissa soittaa yleensä oma dj. Hall panostaa myös visuaaleihin ja kaiken kaikkiaan tunnelma on klubilla erittäin hyvä. Kesäisin Hall laajentuu ulkoterassille. Kalamaja Kalmistu parkin ja Hallin väliin sijoittuva Suvila on auki jo alkuillasta, joten se soveltuu hyvin aloittelupaikaksi ennen varsinaisia bileitä.

Osoite: Peetri 6

FB: www.facebook.com/halltallinn

Toinen klubihelmi on 9/11, jonka syrjäinen sijainti takaa sen, että paikalle tulijat tietävät minkälaisesta paikasta on kyse. 9/11:iin kuljetaan sisään huomaamattomasta oviaukosta, jonka jälkeen hämyinen käytävä johdattaa tilavalle sisäpihaterassille. Sisäpihalle tuodaan kesäisin dj-koppi ja iltojen viiletessä iso nuotio tarjoaa lämpöä ja tunnelmaa. Klubin sisätiloista löytyy tanssilattian lisäksi myös leikkisästi keinuin varustettuja huoneita, joissa voi tanssin lomassa hengähtää. 

Osoite: Tulika 9/11

FB: www.facebook.com/NineElevenClub

Kunnon reivitunnelmaan pääsee myös Bunker -nimisellä klubilla. Se sijaitsee nimensä mukaisesti maanalaisessa bunkkerissa, melko lähellä satamaa. Tällä klubilla on hyvä tunnelma ja tanssittava meno taattua. 

Osoite: Pikk 72

FB: www.facebook.com/bunker.tallinn

Yllä mainittujen kolmen kovan klubin lisäksi listalle on lisättävä vielä Kauplus Aasia, jossa järjestetään myös silloin tällöin tekno- ja elektropainoitteisia iltoja. Kauplus Aasian viihtyisä puutarhaterassi riippukeinuineen sopii erinomaisesti bileitä seuraavan päivän chillailuun ja voimien keräämiseen. 

Osoite: Kopli 2

FB: www.facebook.com/KauplusAasia

Club Hall


©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?