Mahemarket


Tallinnasta löytyy hyvä valikoima kauppoja ja ravintoloita eettiselle sekä ruokavalioonsa huomiota kiinnittävälle kuluttajalle. Yksi niistä on Mahemarket, joka on Viron vanhin luomuruokaan ja muihin ekologisesti tuotettuihin tuotteisiin keskittynyt kauppa. Mahemarketilla on nettikaupan lisäksi myös iso myymälä vasta avatussa ostoskeskuksessa T1 Mall of Tallinnassa sekä Mustamäellä Kadaka tiellä. Myymälän tarjonnasta löytyy kattava valikoima joka kotiin sopivia elintarvikkeita aina tuoreista hedelmistä, säilykkeisiin, mausteisiin, liha- ja juustotuotteisiin, tuoreisiin leipiin sekä oluisiin ja viineihin. Lisäksi kaupan hyllyiltä löytyy kaikenlaisia kodintuotteita, kuten pyykin- ja astianpesupulvereita, siivousaineita sekä tarvikkeita kodin siistinä pitoon. Kaikki on valmistettu luonnonmukaisesti ja ekologisia arvoja noudattaen. Mahemarket on pyrkinyt valikoimassaan ottamaan huomioon erikoisruokavaliota noudattavat ja gluteenittomia sekä vegaanisia tuotteita on tarjolla hyvin. Tuotemerkit ovat virolaisilta sekä kansainvälisiltä toimijoilta.

Mahemarket

T1 Mall of Tallinnassa sijaitseva myymälä on iso ja valoisa. Hyllyillä on siisteissä riveissä oikeastaan mitä ikinä kotiin ja keittiöön voi tarvita samaan tapaan kuin missä tahansa hyvin varustellussa ruokakaupassa. Mahe Marketin valikoima eroaa ainoastaan siinä, että kaikki tuotteet ovat luomua. Kaupan värikkäästä maustehyllystä voi ostaa mausteita painon mukaan omaan tarpeeseen. Hyllyiltä löytyy peruselintarvikkeiden lisäksi myös iso valikoima hygieniatuotteita sekä luomukosmetiikkaa. Samalla reissulla voi siis täydentää myös shampoo-, ja saippuavarastot ja ostaa ihanuuksia meikkilaukkuun. Tietysti myös vitamiinit ja superfoodit kuuluvat kaupan perusvalikoimaan. Mahemarketista löytyy jopa vauvan hoitoon tarvittavia tuotteita, kuten puhdistusliinoja, harjoja ja voiteita sekä lisäksi myös erilaisia vauvojen ja taaperoiden suuhun sopivia elintarvikkeita.


Mahemarket

Mahemarketin valikoimaan on kelpuutettu luomulaatuisia oluita ja viinejä, joten yhdellä reissulla löytää ihan kaiken, mitä kodin ruokatarpeisiin, huoltoon tai perheen pienempien tarpeisiin liittyy. Kaupan yhteydessä toimii kahvila, jossa voi nauttia kahvit ennen tai jälkeen ostosten. Tietysti ekologisesti ja luomuna.


Mahemarket

Terveydestään ja ympäristöstä huolehtivalle Tallinna tarjoaa todella hyvän valikoiman kauppoja, kahviloita ja ravintoloita. Myös Rimien ja Selvereiden hyllyiltä löytyy kiitettävästi luomuvaihtoehtoja, mutta on mukavaa, että esimerkiksi luomutuotteille löytyy niille omistettuja kauppoja, jolloin jokaista etikettiä ei tarvitse erikseen syynätä. Tallinnaan kannattaa siis suunnata, jos ympäristön tila huolettaa ja haluat omilla kulutusvalinnoillasi vaikuttaa. Lähimatkailun ekologisuuden lisäksi kaupungissa voi vaivattomasti tehdä eettisiä kulutusvalintoja.


Mahemarket

Mahemarketin lisäksi suosittelemme tutustumaan ja vierailemaan myös seuraavissa kaupoissa ja ravintoloissa:

Eko- ja terveyskauppa Biomarket

Kahvila- ravintola  NOP

Intialainen ravintola Elevant

Vegaaniravintola Vegan Restoran V

Täysin gluteeniton ravintola Kivi Paper Kääred

Mahemarketin nettisivut: www.maheveeb.ee

Myymälät löytyvät T1 Mall of Tallinn 1. kerroksesta sekä osoitteesta Kadaka tee 1/3.

Mahemarket
Mahemarket


©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?