Vegan restoran V

Vegan restoran V

Vanhassakaupungissa sijaitseva Vegan restoran V on nimensä mukaisesti täysin vegaanista ruokaa tarjoava ravintola. V kerää kehuja jokaisella mahdollisella arvostelufoorumilla, eikä suotta. Perinteisesti kasvisravintolat on totuttu kokemaan oman rajatun kohderyhmänsä suosikkeina, mutta V:hen löytää tiensä myös niin moni lihansyöjä, että jotakin täällä tehdään selvästi todella oikein. Eikä ensimmäisen käyntikerran jälkeen ole epäselvää, mitä. Ravintolan annokset ovat niin hyvin tehtyjä, että ne katoavat paatuneimmankin lihansyöjän suuhun alta aikayksikön.

Ruoka on siis Vegan restoran V:ssä erittäin hyvää. Hyvää on myös palvelu, ja itse tila on monien Vanhankaupungin ravintoloiden tapaan tunnelmallinen, hyvällä maulla vanhaan taloon remontoitu. Osaltaan viihtyisyyteen vaikuttaa myös se, että ravintola on kohtalaisen pieni. Tämän ja suuren suosionsa ansiosta pöydän saaminen V:stä ilman etukäteisvarausta onkin varsinaista arpapeliä. Kannattaa siis ilmoittaa tulostaan ravintolaan ajoissa.

Kasvisruokabuumi kasvaa maailmalla jatkuvasti, ja rantautuu koko ajan vahvemmin myös Viroon. Ruoantuotannon eettiset vaikutukset ovat tulleet yhä enemmän kuluttajien tietoisuuteen, ja myös terveellisten elintapojen trendi saa ihmiset entistä useammin valitsemaan ruoakseen kasvisvaihtoehdon. Onkin hienoa, että näitä valintoja voi tehdä ilman, että tarvitsee karsia makunautinnoista ja ruokaelämyksistä. V:ssä ei kuitenkaan oikeastaan edes tajua tekevänsä minkäänlaisia ideologisia ratkaisuja, tänne vain yksinkertaisesti tullaan syömään hyvin. V:n ruokalista osoittaa myös sen, että vegaanisella ruoalla saa halutessaan täytettyä tuhdimman mässäilynälänkin – kokeile vaikka paikan muffinseja!

 

Vegan Restoran V

Rataskaevu 12
Pöytävaraukset: reserve@veganrestoran.ee
P. +372 6269087
www.vonkrahl.ee/en/vegan-restoran-v

Aukioloajat:
Su-to: 12-23
Pe-la: 12-00