Talupood


Torokse Talupood-kohvik on sympaattinen kahvila-ravintola, joka tarjoilee simppeliä ja hyvää virolaista kotiruokaa. Talupoodia pitää perhe, jonka omalta maatilalta tulee osa raaka-aineista ja kahvilassa myös myydään mukaan erilaisia maatalon tuotteita. Ravintola on viikolla auki aamusta kello viiteen, joten se sopii hyvin aamiais- ja lounaspaikaksi. Perjantaisin ja lauantaisin kahvila pitää ovensa auki ilta seitsemään, joten myös aikainen illallinen kahvilassa onnistuu. Myös iltapäiväkahvit voi nauttia kahvilan pehmein sohvin varustetulla aurinkoisella terassilla. Yleensä tiskiltä nimittäin löytyy jotain makeaa leivonnaista.

Torokse Talupood sijaitsee boheemissa Kalamajassa, vanhan puutalon kivijalassa. Ulkoapäin ravintolaa ei välttämättä heti huomaa, sillä ikkunoissa on ainoastaan melko huomaamattomat teippaukset kertomassa, että siinä kohtaa sijaitsee kahvila. Kesäisin kahvilan terassi täyttyy etenkin lounasaikaan ruokailijoista ja kahvittelijoista, joten silloin kahvila on helppo huomata.

Talupoodia pyöritetään koko perheen voimin ja kassalla tilausta saattaa olla ottamassa vastaan joku perheen lapsosista. Tunnelma kahvilassa on lämmin ja rento. Talupoodin sisustus ei hienostele, mutta kodikkuus on taattu. Olohuonemaisen ravintolan takahuoneessa on pöytiä, joissa voisi kuvitella olevansa maatilan tuvassa syömässä aitoa kotiruokaa.

Talupoodin annokset ovat edullisia, runsaita ja maukkaita. Parasta ravintolassa on kuitenkin sen tunnelma, joka viehättää autenttisuudellaan. Suosittelemme Torokse Talupoodia etenkin lounaspaikaksi sellaisille Tallinnan matkaajille, jotka haluavat löytää aitoa virolaista fiilistä ja kotiruokaa.

Osoite: Soo 26

Facebook-sivut: www.facebook.com/pages/Torokse-Talupood-Kohvik

Aukioloajat:

Ma-To 9.00 – 17.00

Pe – La 9.00 – 19.00

Su 10.00 – 16.00©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?