T35


Hiukan syvemmälle Kalamajaan mentäessä löytyy aivan ihana, Amerikasta vaikutteita ottanut aamiaisravintola, T35 Bakery & Specialty Coffee. Ihan Kalamaja Kalmistuparkin nurkalla, lähellä kehittyvää Noblessnerin aluetta sijaitseva ravintola tarjoilee aamupalaa keskiviikosta sunnuntaihin aina kolmeen saakka iltapäivällä. T35 sijaitsee vanhan puutalon kivijalassa ja ulkoapäin ei helposti huomaa, minkälaisen helmen se kätkee sisälleen.

T35

Ravintola on sisältä todella viihtyisä. Tuoreet kukat pöydissä ja hauskat yksityiskohdat sisustuksessa luovat kodikasta tunnelmaa. T35:n menu koostuu koko päivän tarjolla olevasta aamiaisesta. Aamiasvaihtoehtoja löytyy kuutta erilaista. Amerikkalaiseen aamupalaan kuuluu munia ja pekonia, paistettuja perunoita valkosipulilla ja rosmariinilla maustettuna sekä juomaksi tuorepuristettua appelsiinimehua sekä cappucinoa. Jerusalem -nimiseen aamiassettiin kuuluu shaksouka, tuorepuristettua appelsiinimehua sekä kahvia. Jerusalem-aamiaisvaihtoehtoon voi lisäksi valita myös lampaanlihapullat. Tarjolla on myös vege-vaihtoehto, joka koostuu banaani-kaurapuurosta ja kombuchasta sekä omeletti-aamupala ja ranskalaiseen tapaan croissanttia.

T35

Listalta löytyy myös tuoreista marjoista valmistettuja smoothieita, tuorepuristettuja mehua ja kombuchaa. Kahvit valmistetaan kaikki suurella espressokoneella ja jokainen satsi tehdään tupla-espressolla, joten viimeistään kuppi höyryävää saa silmät auki ihan aamutuimaankin. Kahvilan tee-valikoima on myös laadukas ja T35 maahantuo matcha- ja sencha teensä itse suoraan Japanista.

Aamupalan lisäksi T35 tarjoilee itse tehtyjä leivonnaisia, joita voi syödä paikan päällä tai ottaa mukaan. Kahvila on sopivan kokoinen, ei liian pieni, mutta ei hirvittävän isokaan. Viikolla useammankin pöydän äärellä on läppäri auki ja aamiaista syödään samalla töitä tehden. Kahvilasta löytyykin rauhallisia ja mukavia pöytiä, joissa viihtyy pidemmänkin aikaa. T35:n erinomaista teetä ja kahvia voi ottaa take awayna mukaansa ja napata samalla vaikka mehevän croissantin pussiin läheisessä puistossa nautittavaksi.

T35

T35 on ehdottomasti erinomainen vaihtoehto aamiaispaikaksi. Kahvilan nurkalta voi vaikkapa ottaa suunnan kohden Salme-katua, joka on täynnä upeita puuhuviloita tai mennä nauttimaan päivästä Kalamaja Kalmistuparkiin tai meren äärelle Noblessnerin rantaan.

Osoite: Tööstuse 35

Paikalle pääsee keskustasta kätevästi bussilla numero 3. Lähimmän pysäkin nimi on Volta.

Facebook-sivut: www.facebook.com/T35Bakery

Aukioloajat:

Ke-Pe 09.00 – 15.00

La-Su 10.00 – 15.00©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?