Umami Resto

Umami Resto

Maukasta ruokaa ja sympaattista palvelua.

Umami Resto sijaitsee Mustamäellä isossa vaaleansinisessä puutalossa Kadaka teen ja Ehitajate teen risteyksen kupeessa. Talosta on helppo ajaa ohi, joten silmät tarkkana. Parkkipaikka on pienehkö, mutta taksi vie myös hyvin perille.

Janno Lepik ja Kristjan Peäske ruoka intohimonaan halusivat perustaa Leib:n (ravintola vanhassa kaupungissa) lisäksi toisen ravintolan Tallinnaan, joka tarjoaa korkealaatuista, raikasta ja vuodenaikoihin perustuvaa ruokaa. Myös juomapuoli on mietitty tarkkaan loppuun asti ja ravintola panee jopa omaa olutta.

Kesäisin ravintola on aivan omaa luokkaansa ja jäätävän iso puutarha muuntautuu hillittömäksi terassiksi. Paikka on lapsiystävällinen ja lasten menún lisäksi Umamista löytyy veikeä leikkihuone.

Yksityisyyttä arvostaville Umami tarjoaa privaattihuoneen ja illallisen sijaan myös olut- ja viinimaistiaiset on helppo räätälöidä tarpeen mukaan. Privaattihuoneessa on myös mahdollista järjestää esim. businesslounaita tai railakkaampia illanviettoja jolloin ei ole tarvetta pelkoon, että häiritsisi muita.

Paikan erikoisuutena myös Blind tasting on mahdollista.

Lue lisää ravintolasta täältä ja varaa pöytäsi pian!


Umami Resto
Kadaka Tee 141