Tops


Tops on boheemi kahvila-baari Kalamajassa. Erityisesti nuoremman asiakaskunnan mieleen oleva kahvila on sisustettu tyylikkäästi vanhoilla huonekaluilla, viherkasveilla ja retrolampuilla. Tilavassa baarissa voi nauttia virvokkeita, kahvia tai teetä, viiniä oluita ja siidereitä. Syömäpuolelta löytyy pientä baaripurtavaa, kuten sandwichejä, lämpimiä panineja tai vaikkapa nachoja hummuksella. Makean nälkään Tops tarjoilee herkullista suklaakeksikermakakkua. Varsinaista ruokalistaa kahvila-baarissa ei ole, mutta tarjottavaa on aina niin, että vatsa kurnien ei tarvitse kotiin lähteä.

Tops

Tops on rento paikka, jossa on mukava hengähtää kaupungilla kiertelyn ohessa. Kahvila-baarin aukioloaika painottuu iltaan. Viikolla se on auki puoleen yöhön saakka muina päivinä paitsi torstaisin, jolloin Tops on avoinna tunnin pidempään aina kello yhteen saakka. Perjantaisin ja lauantaisin baari-kahvila pitää ovensa auki aina aamuyölle kolmeen saakka. Topsissa on usein artisteja esiintymässä, joten se on erinomainen paikka mennä nauttimaan live-musiikista paikallisessa seurassa.  

Tops

Baarista löytyy DJ-pöytä ja iltaisin Topsissa onkin oikein mukava meno. Varsinainen tanssipaikka se ei ole, mutta joskus meno saattaa yltyä niin, että pienet tanssit on paikallaan. Kesäisin kahvilan terassi tuo muutaman lisäpaikan kadun varteen. Terassin pöydiltä voi seurata viereisten katujen menoa ja meininkiä. Tops sijaitsee sympaattisessa vanhassa puutalossa, jonka julkisivu on päässyt ulkoa hiukan rapistumaan. Sisällä kahvila-baarissa on kuitenkin siistiä ja kotoisaa. Topsin henkilökunta on todella avuliasta ja ystävällistä, erityismaininta siitä heille.

Tops

Suosittelemme Topsia alkuillan paikaksi tai jos olet Kalamajan suunnalla kaupunkia kiertelemässä, niin tämä baari-kahvila on oikein oivallinen paikka istahtaa levähtämään. Topsissa voi viinilasillisen, olut tuopposen tai kahvin äärellä tutustua Kalamajan boheemiin ilmapiiriin ja aistia kaupunginosan tunnelmaa. Tops kuvaileekin itseään Kalamajan kotibaariksi, mikä onkin oikein osuva kuvaus tälle sympaattiselle baarille.  Topsin Facebook -sivuilta näkee parhaiten kahvilan tulevat keikat ja teemaillat.  

Facebook-sivut: https://www.facebook.com/kohviktops/

Osoite: Soo 15 (Paikalle pääsee kätevästi ratikoilla 1 ja 2, sekä bussilla nro 3.)

Aukioloajat:

Ti 12.00 – 00.00

Ke 16.00 – 00.00

To 16.00 – 01.00

Pe -La 16.00 – 03.00©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?