Boheem kohvik

Boheem kohvik on yksi Kalamajan suosituimmista ravintoloista naapuruston asukkaiden kesken. Balti Jaama Turgin vieressä oleva kahvila on kehittyvän alueen ensimmäisiä ravintoloita. Boheem on lunastanut paikkansa ansaitusti. Ravintola koostuu useista pienistä huoneista ja sisällä vallitsee poikkeuksetta lämmin ja kodikas tunnelma. Seiniä koristavat kuviolliset tapetit tuovat mieleen mummolan olohuoneen. Kotimaiset pienet huoneet, joita ei ihan heti sisään astuessaan hahmota tekevät paikasta todella sympaattisen. Pöydissä istuu naapuruston luovien toimistojen työntekijöitä, lapsiperheitä ja pariskuntia sulassa sovussa.


Boheem kohvik

Boheem on rento paikka ja sopivan pöydän saa valita itse. Usein ravintola on miltei täynnä, mutta aina jostain huoneesta löytyy vapaa pöytä. Tarjoilija tuo menun viipyilemättä pöytään. Tarjolla on perinteistä virolaista ruokaa ja seinän takana Boheem pizzeriassa valmistettua pizzaa. Listalta löytyy muun muassa pelmenejä, crepejä erilaisilla täytteillä, keittoja, salaatteja sekä bruchettoja. Makean nälkää voi taltuttaa vaikkapa letuilla. Boheem on nimensä mukaisesti boheemi ravintola, jossa on mukava syödä niin aamiaista, lounasta kuin illallistakin. Boheem kohvikin hinnat ovat myös varsin kohtuulliset ja seitsemällä eurolla saa vatsansa täyteen helposti.

 

Boohem kohvikin naapurissa pitää majaa suosittu Boheem pizzeria. Pizzeriaan on oma sisäänkäyntinsä ja se on erillinen ravintola, mutta pizzerian menu on tuodaan pöytään myös kahvilan puolella joten pizzan tilaaminen onnistuu myös sille puolelle.  

Kesäisin Boheemilla on kadulle levittäytyvä ulkoterassi, jonka tuoleissa istuessaan voisi kuvitella olevansa jossain eteläisemmän euroopan ravintolakaduista. Terasilla istuessa on Kalamajan keskuksessa. Kadun toisella puolella on Balti Jaama Turg, kivenheiton päässä Telliskiven alue, konttibaarit ja ohitse vilahtelee ratikat, pyörät ja autot. Suosittelemme lämpimästi piipahtamista tähän viehättävään ravintolaan oli sitten mielessä syöminen, kahvittelu tai vaikka viinilasista nauttiminen.

Katso myös mitä kirjoitimme lähellä sijaitsevasta Telliskivi Loomelinnakista täältä!


Osoite: Kopli 18

Aukioloajat: Ma – Su 9.00 – 23.00


Boheem kohvikin FB-sivut: www.facebook.com/Boheem.Kohvik.Kalamajas/

Boheem pizzerian FB-sivut: www.facebook.com/BoheemPizzeria

Paikalle pääsee kätevästi ratikoilla 1 ja 2. Pois voi jäädä joko Balti jaaman pysäkillä tai Telliskiven pysäkillä. Molemmista on lyhykäinen matka kahvilaan.


©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?