Tallinnan karaokebaarit

Tallinnan karaokebaarit

 

Vaikka suurin osa suomalaisista kokee kauhunväristyksiä jo pelkästä ajatuksesta vaikkapa puheen pitämisestä, ja kansanluonteeseen kuuluu olla pitämättä itsestään meteliä, on yksi esillä olemisen muoto silti meillä verissä: karaoke. Myös Tallinnasta löytyy useampikin helpotusta tarjoava paikka, kun laulufiilis alkaa nousta. Karaoke on tässä kaupungissa lähinnä suomalaisten ja venäläisten harrastus, ja listasimmekin alle baarit, joihin kotimaisia tai lontoonkielisiä biisejä kaipaavan kannattaa suunnata.

 

Satumaa
Satumaa on Tallinnan klassikko. Syvällä porttikongissa Viru-kadulla sijaitseva karaokebaari on niin vironsuomalaisten kuin matkailijoidenkin suosima, ja koska täältä löytyy Suomi-hittien lisäksi myös englanninkielinen lista, päätyy paikalle usein myös laulajia muista maista.
Satumaa, Viru 4, Tallinna

 

Lokaal Helsinki
Helsinki-baari on usein se, johon Tallinnan-matkaaja ensimmäisenä päätyy, onhan se vastassa heti ensimmäisenä Viru-kadulla isoine Suomen lippuineen. Täältä saa myös ruokaa.
Lokaal Helsinki, Viru 18, Tallinna

 

Shamrock
Shamrock on niin ikään pelipaikoilla vanhassakaupungissa, Valli-kadulla McDonaldsin lähellä. Tänne päätyy edellisiä enemmän myös ulkomaisia laulajia.
Shamrock, Valli 1, Tallinna

 

Valuuta Baar
Valuuta Baar on Viru-hotellin baari, jossa karaoke soi torstaista lauantaihin 21-02.
Valuuta Baar, Viru Väljak 4

 

Laif
Laif on sekä ravintola että karaokebaari. Listalta löytyy biisejä suomen ja englannin lisäksi myös eestiksi ja venäjäksi, joten laulajia riittää monesta kansallisuudesta. Erityisesti paikkaa kehutaan hyvän karaokelaitteiston vuoksi. Kuten suurin osa muistakin, myös Laif sijaitsee vanhassakaupungissa.
Laif, Lai 5, Tallinna

 

Red Emperor
Myös vanhassakaupungissa sijaitseva Red Emperor ei ole karaokebaari sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta täällä pidetään karaokeiltoja maanantaisin, ja open jam -iltoja keskiviikkoisin. Jami-illoissa voi siis käydä virittelemässä äänijänteidensä lisäksi muitakin musiikillisia taitojaan.
Red Emperor, Aia 10, Tallinna

 

Koskenkorva Karaoke Baar
Koskenkorva on nimensä mukaisesti hyvin pitkälti suomalaisille suunnattu karaokebaari. Metropol -hotellin yhteydessä sijaitseva paikka on hyvä myös sijaintinsa puolesta.
Koskenkorva Karaoke Baar, Roseni 13, Tallinna