Kalamaja Basaar


Kalamaja Basaar on hauska itsepalvelukirpputori, joka nimensä mukaisesti sijaitsee Kalamajan kaupunginosassa. Tallinnassa on hurja määrä erilaisia ja eritasoisia kirpputoreja ja vintageliikkeitä. Kalamaja Basaar kuuluu omassa kategoriassaan ehdottomasti laadukkaimpien itsepalvelukirpputorien joukkoon.

Kalamaja Basaar

Kalamaja Basaar on kodikas myymälä, josta vaatteiden tai tavaroiden myyjä vuokraa itselleen myyntipaikan sovituksi aikaa. Vaatteet ja muut tavarat on aseteltu siististi rekkeihin ja hyllyille. Tuotteet on hinnoiteltu selkeästi ja lisäksi myymälässä on kaksi sovituskoppia, jossa vaatteita voi mallata päälleen ennen ostopäätöstä. Hyllyiltä voi bongata Michael Korsin vaatteita, Conversen kenkiä ja Niken urheiluvaatteita. Valikoima keskittynyt pääosin naisten vaatteisiin, mutta jonkin verran valikoimaa löytyy myös miehille.

Kalamaja Basaar

Paikkavuokra Kalamaja Basaarissa ei ole halvimmasta päästä ja se heijastuu myytävien tuotteiden tarjontaan. Myyjät tuovat paikalle hyväkuntoisia vaatteita ja rekeiltä voi löytää paljon myös merkkivaatteita. Hyllyiltä löytyy myös jonkin verran luonnon kosmetiikkaa ja esimerkiksi koiralle tarkoitettua luomushampoota.

Kalamaja Basaar

Kalamajaan on keskittynyt useita muitakin kirppareita ja vintage-liikkeitä. Esimerkiksi Balti Jaama Turgilta löytyy kaksi erittäin mielenkiintoist ja laadukasta vintage-liikettä. Fankadelik Vintagella on jo pitkät perinteet kaupungin vintage-vaatteiden tarjoajana. Sveta Vintage on laajentanut toimintaansa omaksi myymäläkseen Sveta nimisestä baari-kahvilasta. Fankadelikin valikoimasta löytyy kauniita klassisia vaatteita, joita on hankittu myymälään ympäri maailmaa. Sveta Vintage on taas hiukan trendikkäämpi vintage-liike, josta löytyy hiukan uudempaa vintagea ja etenkin nuorison mieleen olevia vaatteita.

Perinteisempiä kirpputoreja Kalamajassa edustaa muun muassa Vanakraami Pood, jossa on vaatteiden lisäksi kaikenlaista tavaraa ja myös isoja huonekaluja. Lisäksi Balti Jaama Turgin lähettyviltä löytyy Vintage Humana ja iso varastokirppari, joka on auki viikonloppuisin. Mikäli tykkäät tehdä löytöjä kirpputoreilta ja käytettyjen vaatteiden myymälöistä, kannattaa ehdottomasti suunnata Kalamajan kaupunginosaan. Sieltä löytyy erinomaisen hyvä keskittymä second hand -kauppoja ja tietysti myös kahviloita ja ravintoloita, joissa voi kirpparikierroksen lomassa käydä haukkaamassa evästä.  Klikkaa tästä postaukseen, josta löydät vinkkejä alueen ostospaikkoihin ja ravintoloihin.

Osoite: 1b/7

Paikalle pääsee parhaiten raitiovaunuilla 1 ja 2. Lähin pysäkki on nimeltään Mere-Puiestee.

Nettisivut: https://kalamajabasaar.ee/

Aukioloajat:

Ma – Pe 11.00 – 19.00

La – Su 11.00 -16.00©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?