Eerin


EERIN on viehättävä luomupuuvillaisista, merinovillaisista ja bambuviskoosista valmistetuista tekstiileistä ja luonnonkosmetiikasta tunnettu liike. Tämän sympaattisen kaupan valikoimasta löytyy kattava valikoima luonnonkosmetiikkaa, ihania vaatteita koko perheelle sekä kestävän kehityksen periaatteen mukaisesti valmistettua designia, joka tulee tietysti Virosta. Liikkeen kantava ajatus on olla ympäristöystävällisen ja eettisesti kestävän elämäntavan ja tuotteiden viestinviejä. EERIN on itse myymälän nimi ja samalla siellä myynnissä olevan tekstiilimalliston brändi.

Kaikki EERIN-brändin tuotteet ovat käsin Virossa ommeltuja. Muita liikkeestä löytyviä brändejä ovat muun muassa Ulla Saar, jonka alta löytyy luomupaperista valmistettuja kortteja ja kirjoja, Pamela Peepso valmistaa nokkamukeja vauvoille, Tipitirin valikoimasta löytyy käsin valmistettuja soijakynttilöitä, luonnonkosmetiikkaa tarjoaa mm. Nurme ja Ööloomin valikoimaan kuuluvat villaiset käsin valmistetut unimaskit. Lisäksi liikkeestä löytyy useita muita virolaisten suunnittelijoiden tuotemerkkejä.

Balti Jaama Turgin 2.kerroksessa sijaitsevassa liikkeessä on valikoimaa naisille, miehille, lapsille ja pienen pienille vauvoille. Tuotteet koostuvat rennoista, mutta tyylikkäistä vaatteista. Naisille on tarjolla esimerkiksi pehmeästä bambuviskoosista valmistettuja t-paitoja ilman printtiä tai printin kanssa, legginssejä, äitiysvaatteita ja huppareita sekä tunikoita. Äitiysvaatteiden joukossa on mukavia ja joustavia paitamekkoja ja äideille löytyy vaatteita, joiden kanssa vauvan imettäminen on vaivatonta.

Miehille kaupan hyllyiltä löytyy tyylikkäitä merinovillaisia pooloja, bambuviskoosista valmistettuja t-paitoja ja pipoja. Lapsille löytyy suloisia tunikoita hauskoilla printeillä, legginssejä, hattuja ja muita ihanan pehmeitä tekstiilejä. Vauvojen valikoimassa on aivan ihania merinovillaisia potkupukuja, huppupyyhkeitä, unipusseja, ruokaliinoja sekä päähineitä suojaaman pientä päätä. EERINin hyllyiltä löytyy vauvoille myös erilaisia luonnonkumisia puruleluja ja kylpyleluja.

EERINin kosmetiikkaosasto on kattava ja sieltä löytyy useiden eri virolaisten luonnonkosmetiikkaan keskittyneiden tuotemerkkien tuotteita. Lisäksi liikkeen hyllyiltä löytyy erilaisia kodin tavaroita ja sisustuselementtejä, kuten huonetuoksuja, kynttilöitä ja pientä sisustustavaraa. EERINin hintataso on varsin kohtuullinen etenkin kun ottaa huomioon tuotteiden materiaalit ja sen, että ne ovat pääosin Virossa tuotettuja. Baltijaama Turgilla vieraillessa kannattaa ehdottomasti kavuta kauppahallin toiseen kerrokseen ja tutustua siellä oleviin pikkuliikkeisiin.  

Osoite: Kopli 1 (Balti Jaama Turgin 2. krs.)

Aukioloajat:

Ma – Su 10.00 – 19.00

Eerin -brändin nettisivut: www.eerin.ee

Eerin -liikkeen FB-sivut:www.facebook.com/eerinshop

Lue myös, mitä kirjoitimme EERINin naapuriliikkeestä, virolaiseen käsityöhön ja designiin keskittyneestä Teelestä täältä!

Balti Jaama Turgin toisesta kerroksesta löytyy myös laadukasta vintagea.


Lue myös, mitä kirjoitimme Fankadelik Vintagesta täältä!

Lue myös, mitä kirjoitimme Sveta Vintagesta täältä!©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?