Teele


Balti Jaama Turgilla vieraillessa ensimmäisen kerroksen runsaan ravintola- ja ruokamarkettien lisäksi kannattaa nousta torin toiseen kerrokseen, joka on täynnä pieniä putiikkeja. Niissä myydään virolaisia tuotteita laajalla skaalalla, vintage -vaatteita sekä arvokkaita vanhoja huonekaluja. Liikkeet on jaettu pieniin osastoihin ja lisäksi markettihengessä toisessa kerroksessa on myös myyntikojuja, joista voi ostaa vaikkapa käsityönä tehtyjä villasukkia. Balti Jaama Turgin toinen kerros on tarjonnan laajuudessaan verrattavissa ostoskeskukseen. Sieltä voi kuitenkin tehdä tavallista ostoskeskustarjontaa paljon mielenkiintoisempia löytöjä. Iso plussa myös siitä, että suurin osa putiikeista myy nimenomaan kotimaista tuotantoa ja pienten design yritysten tai yksittäisten suunnittelijoiden valmistamia. Yksi Balti Jaama Turgin toisen kerroksen kivoista putiikeista on Teele, joka on keskittynyt virolaiseen käsityöhön ja design-tuotteisiin.

Teelen tarjonnasta löytyy kaikenlaisia kekseliäitä ja tarpeellisia pikkutavaroita sekä käyttöesineitä. Liikkeen tarjonta on uniikkia ja Teelen tuotteissa on yleensä jokin pieni juju, mikä erottaa ne muista samankaltaisista tavaroista. Hyllyiltä löytyy koruja, kodin sisustukseen liittyviä tavaroita, kuten kekseliäitä kynttilänjalkoja, käsityönä tehtyjä huopia ja huiveja, käsilaukkuja ja kukkaroita, keraamisia astioita, vihkoja, kalentereita sekä muuta paperitavaraa ja jopa valaisimia.

Mikäli on tarvetta ostaa lahja, niin Teele on siihen täydellinen paikka. Sieltä löytyy varmasti omaperäinen lahjaidea, jota saaja arvostaa. Samalla saa itselleen hyvän mielen, kun suosii lähellä tuotettua tavaraa sekä paikallista yrittäjyyttä. Liikkeen tuotteiden hinnat liikkuvat muutamasta eurosta hiukan arvokkaampiin tuotteisiin. Teelestä löytyy jokaiselle kukkarolle sopivan hintaisia design- tai käsityötuotteita. Balti Jaama Turgille kannattaakin mennä ajan kanssa nauttimaan toritunnelmasta, syömään ruokakojuista ja tutustumaan pienten putiikkien ihanaan tarjontaan.

Teelen Facebook-sivut: www.facebook.com/tarbedisainteele

Osoite: Kopli 1 ( Balti Jaama Turgin 2. kerros) Paikalle pääsee hyvin raitiovaunuilla 2 ja 3.

Aukioloajat:

Ma – La 10.00 – 19.00

Sunnuntaisin 10.00 – 17.00Lue myös, mitä kirjoitimme Balti Jaama Turgilta löytyvästä Fankadelik Vintage -liikkeestä täältä!

Balti Jaama Turgilta löytyy paljon mielenkiintoisia liikkeitä. Lue, mitä kirjoitimme alakerrasta löytyvästä ekokauppa Bio Marketista täältä!

Olemme myös esitelleet Balti Jaama Turgia tässä kirjoituksessa.

©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?