Q Argentina Grill

Mikäli olet hyvän liharuuan ystävä ja pidät myös livemusiikista ja letkeästä latinotunnelmasta, on Q Argentina Grill ehdoton ravintolakohde Tallinnan vierailulla. Ravintolan tavoitteena on luoda ruokailijalle autenttinen argentiinalainen kokemus ruuan ja juomien, tuoksujen sekä musiikin avulla. Kalamajassa, ihan Balti Jaama Turgin läheisyydessä sijaitseva ravintolassa onkin usein livemusiikkia ja välillä siellä tanssitaan myös salsaa. Ravintolassa järjestetään lisäksi espanjan kielen iltoja ja argentiinalaisia leffailtoja. Ravintolan kokki ja omistaja Pablo Zapalo pitää huolen siitä, että autenttisuus tunnelman ja annoksien suhteen on kohdallaan.


Q Argentina Grill

Lämmin tunnelma huokuu heti Q Argentina Grillin ovella vastaan. Kotoisasti sisustetussa salissa pitkät kynttilät ja tuoreet kukat koristavat pöytiä. Salin nurkassa seisoo piano, joka on ahkerassa käytössä. Ravintolan menu on hyvin lihapainoitteinen, kuten argentiinalaiselta ravintolalta saattaa odottaa. Alkuruoaksi voi valita perinteisiä argentiinalaisia piirakoita, Empanadoksia, bruschettaa tai vaikkapa espanjalaista Fuet -makkaraa. Myös linssikeitto maustettuna lihalla ja chorizolla tai equadorilainen Locro -keitto ovat erinomaisia valintoja joko alkuruuaksi tai pienempään nälkään sellaisenaan.


Q Argentina Grill

Argentina Grillin keittiössä valmistuu erinomaisia liharuokia. Esimerkiksi Flank steak tarjoiltuna chimichurri kastikkeen ja salaatin kanssa on täydellisesti kypsennetty. Liha on mureaa ja mehukasta. Grillissä valmistuu myös suussa sulavia porsaankyljyksiä, mehukasta kananrintaa sekä lampaankaretta polentan ja vuohenjuuston kanssa tarjoiltuna. Mikäli liharuoka ei maistu, löytyy menusta hyvä mustekalapasta, joka on paistettu uunissa rapeaksi ja tarjoillaan alioli-soosin kera.

Q Argentina Grill on rento ravintola, jossa on tunnelmaa ja hinta-laatusuhde kohdallaan. Ravintolassa järjestetään harva se ilta jonkinlaista toimintaa ja ruokailun yhteydessä voi päästä nauttimaan erinomaisesta musiikista tai tanssin pyörteistä. Keskiviikkoisin ravintolan viinipullot ovat tarjouksessa ja hyvästä viinivalikoimasta voi valita pullon puoleen hintaan. Ravintola on toiminut vuodesta 2018 ja löytänyt paikkansa tallinnalaisten sydämissä. Ruuan lisäksi ravintola on saanut paljon kiitosta ystävällisestä palvelusta ja lämpimästä tunnelmasta.

Osoite: Vana-Kalamaja 2

Paikalle pääsee keskustasta kätevästi raitiovaunuilla 1 ja 2. Lähin pysäkki on Balti Jaama Turg.

Facebook-sivut: www.facebook.com/qargentinagrill

Nettisivut: www.qargentinagrill.com

Aukioloajat:

Ke 12.00 – 22.00

To-La 12.00 – 22.45

Ravintola on suljettu sunnuntaista tiistaihin.

©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?