Tokumaru


T1 Mall of Tallinn ostoskeskuksen ylin kerros on ehkä koko ostoskeskuksen paras paikka ainakin jos kysytään lapsilta tai hyvän ruuan ystäviltä. Super Sky Parkiksi nimetty lasten ja miksei aikuistenkin aktiviteettikeskus tarjoaa perheen pienimmille puuhaa vaikka koko päiväksi. Ylimpään kerrokseen on sijoittunut myös muutamia aivan loistavia ravintoloita. Japanilainen Tokumaru on ehdottomasti yksi kerroksen helmistä. Tallinnan ensimmäinen autenttinen japanilaisella on ravintoloita T1:sen lisäksi Solariksen ostoskeskuksessa ja Balti Jaama Turgilla. Yksi ravintola löytyy myös Tartusta. Solariksen ravintolassa on erinomainen sushi-valikoima ja kattava lista ramen-keittoja.

T1 Mall of Tallinnan Tokumaru -ravintola keskittyy sushin sijaan tarjoilemaan ramen-keittoja sekä käsin tehtyjä gyoza -nyyttejä. Gyoza -nyytit ovat lihalla tai kasvikseilla täytettyjä pelmenin tapaisia herkkuja, jotka tarjoillaan kastikkeen kera. Kiinasta Japaniin 1700-luvulla rantautunut ruoka on viime aikoina saavuttanut suosiotaan ympäri maailman. Ramen taas on perinteinen japanilainen täyttävä nuudelikeitto, joka on maustettu kasviksilla ja lihalla.

Tokumaru

Tokumarun listalta löytyy gyoza-nyyttejä erilaisilla täytteillä. Grillissä paistettuun taikinanyyttiin voi valita kanaa, katkarapua tai sieniä ja niitä voi tilata viiden tai kymmenen kappaleen seteissä. Gyozat sopivat hyvin alkuruuaksi tai naposteltavaksi ja jaettavaksi kavereiden kesken. Ramen-keittoja listalla on hyvä valikoima. Joko kasvis, sinisimpukka, katkarapu, possunliha tai nauta -versiot ovat maustettu erilaisilla kasviksilla ja yrteillä. Keitoissa on valittavana koko isoon ja pieneen nälkään. Tokumaru tarjoilee myös erilaisia japanilaisia snack-paloja sekä alkuruokia.

Tokumaru

Super Sky Parkin vilskeessä Tokumaru on kutsuvan näköinen keidas. Japanilaiseen minimalistiseen tyyliin sisustettu ravintola on suosittu, mutta ruokailemaan pääsee yleensä maksimissaan pienen odotuksen jälkeen. Palvelu on sujuvaa, ammattitaitoista sekä sopivan ripeää vilkkaaseen ravintolaan. Possunlihalla maustettu ramen -keitto on täyteläistä ja annos on riittävän iso. Gyoza -nyytit ovat sopivan pehmeitä ja mehukkaita. Ravintolan konsepti toimii hyvin sisustusta, tarjoilua ja sijaintia myöten. Sinne on helppo poiketa koko perheen kera Super Sky Parkin aktiviteettien lomassa. Tokumarun hinnat eivät myöskään päätä huimaa ja rahalleen saa tässä ravintolassa hyvin vastinetta.  

Katso myös, mitä kirjoitimme T1 Mall of Tallinn -ostoskeskuksesta!

Osoite: Peterburi tee 2 (Kauppakeskus T1 Mall Of Tallinn)

Nettisivut: http://tokumaru.ee/

Aukioloajat:

Ma-To 11.00 – 21.00

Su-La 11.00 – 23.00©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?