Lartusi on sisustukseen ja kodin tuotteisiin keskittynyt liike. Se sijaitsee uutuuttaan kiiltelevässä, vastikään valmistuneessa Triumph Plaza -rakennuksessa ihan Tallinnan keskustassa.  Vielä vuosi sitten samalla paikalla seisoi ankeahkon oloinen betonirakennus, joka ei juurikaan silmää hivellyt. Kontrasti on häikäisevä ja kuvastaa hyvin sitä, miten rivakalla otteella Tallinnan keskustan rakennuksia ja tontteja kunnostetaan.

 

Tämä arvostettuihin brändeihin keskittynyt sisustuskauppa on siis hyvin tuore tulokas Tallinnassa ja liike avatui yleisölle tämän vuoden elokuussa. Upean näköisen liikkeen Narva maanteelle avautuva näyteikkuna houkuttelee tutustumaan tarjontaan tarkemmin. Valikoimaa ja ihasteltavaa liikkeestä löytyykin runsaasti.

 

 

Larusi -sisustuskauppa

 

Lartusi myy astioita, kodin koriste ja käyttö -esineitä, ruuan laittoon tarvittavaa välineistöä, petivaatteita, pyyhkeitä ja kylpytakkeja. Lartusi on poiminut valikoimaansa tunnettuja kansainvälisiä ja erittäin laadukkaita brändejä, kuten Villeroy & Boch, Kenzo Maison, Ralph Lauren, Rosendahl, Alessi, Laduree ja Baobab.

 

Lartusi -sisustuskauppa

 

Liikkeen tuotteet on valittu niin, että valikoimasta löytyy minimalistiseen sisustukseen sopivia vaihtoehtoja, mutta myös runsaamman ja näyttävän sisustustyylin omaava löytää kaupasta varmasti herkullisia tuotteita.    

 

 

Lartusi -sisustuskauppa

 

Baobin ihanat, luksusta huokuvat kynttilät kuuluvat kaupan ehdottomiin helmiin. Niitä löytyykin laaja valikoima, niin eri materiaali- kuin hintaluokissa. Myös Sambonetin upeat aterimet, kynttilälyhdyt sekä vaasit saavat sisäisen sisustuskärpäsen pörisemään tyytyväisenä. Larusi on profiloitunut korkeamman hintaluokan sisustuskaupaksi, mutta valikoimasta löytyy jotain kaiken kokoisille kukkaroille. Esimerkiksi upeat, punotut sisustuskorit ovat varsin edullisia alle neljänkympin hinnoissaan.

 

Lartusi -sisustuskauppa

 

Larusi panostaa myös rohkeasti sesonkeihin valikoimassaan. Liikkeen hyllyiltä löytyy tällä hetkellä Villeroy & Bochin iloista jouluastiastoa. Jouluastiastosta on otettu reilusti valikoimaan, ei ainoastaan muutamia tuotteita vaan niin, että koko joulupöydän pystyy kattamaan kaupan tarjonnalla. Larusiin kannattaakin poiketa ehkä juuri silloin, kun haluaa piristää sisustustaan jollain todella spesiaalilla jutulla, haluaa löytää inspiraatiota tai lahjaideoita. Kylpyhuonetuotteista esimerkiksi pyyhkeet ja kylpytakit ovat haluttuja, lahjoja niin jouluna kuin muina juhlapäivinä. Liike sijaitsee vain parin sadan metrin päästä Viru-keskuksesta, joten sinne poikkeaa nopeasti keskustassa aikaa viettäessä. Larusilla on myös nettikauppa, josta voi käydä etukäteen tutustumassa valikoimaan ja vertailla hintoja. Larusin nettikauppa ei valitettavasti toimita tuotteita Suomeen.

 

Lartusi -sisustuskauppa

 

 

Larusin nettisivut: lartusi.ee

 

 

Osoite: Narva Mnt 7b

 

 

Aukioloajat:

Ma-Pe klo 10.00-20.00

La 11-18

Sunnuntaina liike on suljettu.

©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?