Sarapuu Kirbukas on laadukas itsepalvelukirpputori Tallinn-Väike -juna-aseman vieressä. Vaikka Sarapuu sijaitsee hiukan ihan kantakaupungista syrjemmällä, kannattaa kirpputoreista kiinnostuneen suunnata ehdottomasti tänne. Isossa myymälässä riittää nimittäin tutkittavaa hyllykaupalla. Sarapuu kirpputorilla kannattaa vierailla ajan kanssa, jotta voi rauhassa tutkailla hyllyrivistöjen mittavaa tarjontaa.   

Kirpputori Sarapuu Kirbukas

Tämä kirpputori kuuluu Tallinnan lienee suosituimpiin itsepalvelukirpputoreihin ja sen valikoima on laaja ja laadukas. Sarapuu kirpputorilla voi bongata vaatekaappien aarteita virolaisilta bloggareilta sekä kuuluisilta kaunottarilta. Hyllyiltä voikin bongata tuotteita Hermekseltä, Balmainilta ja muilta huippumuotimerkeiltä. Toki mukana on myös paljon Henkka Maukkaa, Zaraa ja muita ketjuvaatekauppojen tuotteita.

Sarapuu Kirbukas on siisti ja vaatteet on aseteltu rekeille nätisti niin, että valikoimaa on mukava käydä läpi. Kirpputorilta löytyy myös sovituskopit, joten vaatteita ei tarvitse ostaa sokkona. Kirpparin vaatteiden, kenkien ja asusteiden hinnat vaihtelevat myyjittäin. Hintataso on kohtuullinen, joskaan ei ihan halvimpien kirppareiden tasoa, mutta toisaalta suurin osa vaatteista on todella hyvässä kunnossa, joten rahoilleen saa vastinetta.

Kirpputori Sarapuu Kirbukas

Sarapuu Kirbukas on erittäin aktiivinen Facebookissa ja päivittelee parhaimpia löytöjä ahkeraan sivuilleen. Facebook -sivuilla esitellään myös välillä myyjiä ja heidän itse tekemiään kirpputorilöytöjä.

Tallinnassa on paljon hyviä kirpputoreja, joissa voi tehdä erinomaisa löytöjä. Muita Tallinnan kirpputoreja ja second hand -myymälöitä ovat muun muassa:

Kalamaja Basaar

Vanakraami Pood

Sveta Vintage Balti Jaama

Kopli Vintaaz

Fankadelik Vintage

Sarapuun Facebook-sivut: www.facebook.com/sarapuutallinn

Osoite: Juurdeveo 26

Paikalle pääsee keskusta kätevästi raitiovaunulla 4. Pysäkiltä Väike-Tallinn on kävelymatkaa noin 500 metriä.  

Aukioloajat:

Ma-Po 11.00 – 19.00

La-Su 11. – 16.00©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?