Fankadelik Vintage


Fankadelik Vintage on pitkään Tallinnassa toiminut laadukas vintage-vaatteisiin ja asusteisiin erikoistunut liike. Miltei kymmenen vuotta toiminut vintage-myymälä on ansainnut vahvan aseman kaupungin käytettyjen ja erityisesti laadukkaiden vintage-vaatteiden kategoriassa. Fankadelik Vintage ei ole mikään tavallinen kirpputori vaan tarjolla on paljon laadukkaita ja kauniita vaatteita menneiltä vuosikymmeniltä. Myymälän jokainen vaatekappale on huolella valittu. Vintage-myymälän omistajina ja kuraattoreina toimivat äiti ja tytär. He etsivät parhaimmat ja mielenkiintoisimmat  vaatekappaleet eri puolilta maailmaa Fankadelikin hyllyille. Vaatteet löytyvät pääosin tyylikkäiden ja muodista kiinnostuneiden henkilöiden mittavista kokoelmista ja joukossa saattaa olla myös kuuluisuuksien päällä olleita vaatekappaleita. Myymälässä onkin aistittavissa menneen ajan glamouria. Fankaldelikista hankituilla vaatteilla on historiaa ja asennetta.

Kiitos perustajakaksikon, valikoimasta löytyy vaatekappaleita kaiken ikäisille ja kokoisille naisille ja miksei myös miehille. Tarjolla on paljon tunnettuja ja arvokkaita muotibrändejä sekä myös vuosien takaisia klassikkoja. Valikoima sopii hyvin nuorille sekä varttuneemmille vintage-vaatteiden rakastajille.  Hyllyiltä löytyy esimerkiksi vintage-Leviksiä ja Yves Saint Laurentin neuleita. Vaatteiden esillepanoon on panostettu ja siisteiltä rekeiltä löytyy upeita paljettimekkoja, neuleita, silkkipaitoja ja paljon muuta. Vaatteet ovat hyvässä kunnossa ja niiden hinnat ovat varsin kohtuullisia. Fankadelikin valikoima sopii klassista tyyliä suosivalle vaikkakin valikoimasta löytyy myös todellisia show-stoppereita.

Fankadelik Vintagella on myymälä vanhassa kaupungissa ja vastikään avattiin toinen liike Balti Jaama Turgin yläkertaan. Vanhassa kaupungissa oleva liike on muodostunut eräänlaiseksi vintage-keskukseksi ja myymälän yhteydessä toimii myös 50-luvun tyylinen kampaamo. Upean juhla-asun lisäksi voi samalla laitattaa itselleen upean kampauksen. Mallia voi katsoa vaikka liikkeen myyjiltä, joiden asut, meikit ja kampaukset ovat ajan henkeen. Myymälässä on poikkeuksetta hyvä ja ystävällinen palvelu. Henkilökunta on omistautunut työlleen ja tuntevat liikkeen valikoiman hyvin. He osaavat kertoa vaatteiden ja asusteiden alkuperästä, materiaaleista sekä leikkauksista asiantuntevasti.

FB-sivut: facebook.com/Fankadelik/

Osoite: Vana-Viru 6 ja Kopli 1 (Balti Jaama Turgin 2. kerros)

Aukioloajat: Ma – Su 12.00 – 19.00

Lue myös, mitä kirjoitimme Sveta Vintagesta täältä!©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?