Uulits


Uulits on katuruokaan keskittynyt pieni ravintolaketju, jonka bravuurina on herkulliset hampurilaiset. Rennon ravintolan listalta löytyy myös wrappeja ja terveellisiä buddha bowleja ja pieneen nälkään käsin valmistettuja ranskalaisia sekä tuoreella korianderilla maustettuja kananugetteja. Paikka on tunnettu etenki gourmet burgereistaan, joita löytyy listalta useampia vaihtoehtoja.

Menusta voi valita perinteisen tuplajuustohampurilaisen lisäksi muun muassa hampurilaisen pekonilla ja kinuskilla tai vege burgerin portobello sienillä. Talon omat ranskalaiset ovat hampurilaisten ohella ravintolan suosituimpia annoksia. Ne ovatkin oivallinen vaihtoehto naposteltavaksi tai hiukopalaksi ennen hampurilaista. Dipiksi ranskalaisille voi valita erilaisia maistuvia kastikkeita ja majoneeseja, kuten tulisen chorizo-kastikkeen tai tryffelimajoneesin.

Uulits
Burgereiden lisäksi Uulitsan buddha bowlit ovat herkullisia!

Uulits valmistaa kaikki annokset alusta loppuun saakka itse. Ravintolan keittiössä syntyvät hampurilaisten pihvit, kastikkeet, majoneesit ja jopa ketsupitkin. Ruoka on varsin maukasta ja laadukkaat raaka-aineet paikan päällä annoksiksi koottuna takaavat raikkaan makuelämyksen.

Uulitsan jälkiruokalistalla on tarjolla juustokakkua sekä niin kutsuttua purkkikakkua, joka pitää sisällään tuorejuustoa, keksinmuruja sekä raparperihilloa. Jälkiruuat on myös valmistettu paikan päällä. Juomavalikoimasta löytyy laadukasta kahvia, haudutettua teetä, tuorepuristettua mehua sekä käsityönä valmistettuja virvokkeita, siidereitä ja oluita.

Uulits

Tallinnasta Uulits ravintoloita löytyy Kalamajasta Soo-kadulta, Kadakasta sekä Balti Jaama Turgin ravintolamaailmasta. Lisäksi ketjulla on yksi ravintola Tartossa. Kalamajassa sijaitseva ravintola on viihtyisä ja tilava. Se sopii oikein hyvin myös lapsiperheille ja perheen pienimpiä onkin muistettu omalla hauskalla leikkinurkallaan ja omilla annoksilla..

Uulits

Lapsenmielisyyttä ei ole unohdettu ravintolan sisustuksessa muuallakaan. Joidenkin pöytien ääressä voi nauttia talon antimista katosta riippuvan keinun kyydistä. Jos keinuminen ruokapöydässä ei innosta, voit myös istahtaa ravintolan muhkeille ja kutsuville sohville. Ravintolassa vallitsee kiva ja sopivan rento tunnelma. Seinillä on esillä vaihtuvien taiteilijoiden maalauksia, joita voi myös hankkia kotiinsa.

Uulits sopii erinomaisesti rentoon syömiseen niin lounaalle kuin illallisellekin. Etenkin Soo-kadulla sijaitseva ravintola on viihtyisä isoine ikkunoineen ja pehmeine sohvineen. Soo-kadun ravintola on lähellä Kalamajan muita ravintoloita ja puoteja. Uulitsassa saa rahoilleen hyvin vastinetta. Alusta asti käsityönä valmistettu burgeri maksaa alle kymmenen euroa ja annosten koot taltuttavat isommankin nälän.

Osoite:

Soo 1b/6 (Kalamaja)

Kopli 1 (Balti Jaama Turg)

Kadaka tee 135a (Mustamäe)

Kalamajan ja Balti Jaama Turgin ravintoloihin pääsee parhaiten ratikoilla 1 ja 2.

Tartussa sijaitsevan ravintolan osoite on: Rüütli 7

Nettisivut: www.uulits.ee/©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?