Poseidon Burgers

Tallinnasta löytyy useita hyviä burger-paikkoja. Yksi niistä on Arsenal -keskuksesta löytyvä Poseidon Burgers. McDonalds ja Hesburger kannattaa unohtaa ja marssia taltuttamaan hampurilaisnälkää tähän laatuburgereita tarjoavaan ravintolaan, ainakin jos olet Koplin suunnalla. Poseidon Burgersin naudanlihapihvit ovat sataprosenttisesti lihaa ja kanaburgereissa käytetään myös ainoastaan parasta laatua. Hampurilaisten sämpylät valmistetaan paikan päällä käsityönä. Osaan sämpylöistä on myös lorautettu sekaan super foodina tunnettua spirulinaa tuomaan lisäpuhtia ja mielenkiintoista väriä taikinaan. Poseidon Burgersin hampurilaisissa käytetyt juustot on hankittu Juustokuninkaan laadukkaiden juustojen valikoimasta. Hampurilaisravintola panostaa myös kastikkeisiin, jotka se tekee pääosin itse.

Hampurilaisravintolan menusta löytyy valikoima paikan nimikkoburgereita, joissa muhkeiden sämpylöiden välistä löytyy mehukkaan 100 % naudanlihapihvin lisäksi valinnan mukaan jalopenoja, sinihomejuustoa, cheddaria ja pekonia. Valittavana on tietysti myös tuplaburgeri sekä hampurilainen kanafileellä. Poseidon -listan hinnat vaihtelevat 5 eurosta 8 euroon. Lisämaksusta hampurilaisen kylkeen saa ranskalaiset ja juoman haluamassaan koossa. Poseidon tarjoilee lisäksi hiukan pienempään nälkään Kopli-burgereita, joissa vaihtoehtoina ovat kala-, kana- ja naudanlihapihvi. Pikkuburgerit maksavat vajaat kolme euroa ja jos kylkeen haluaa juoman ja ranskikset, on hinta varsin kohtuullinen neljä euroa. Listalla on myös kanankoipia joko friteerattuina tai tulisella kastikkeella maustettuna sekä burgereita kebab-lihalla. Pienempään napostelunälkään voi tilata mustekala- tai sipulirenkaita, bataattiranskalaisia, kananuggetteja tai friteerattuja perunasiivuja.


Kauppakeskus Arsenal sijaitsee Pohja-Tallinnassa, Koplin kaupunginosassa. Esimerkiksi Telliskivestä matkaa Arsenaliin on noin kilometrin verran. Entiseen ammusvarastoon tehty kauppakeskus on pieni ja pitää sisällään muutamia erikoisliikkeitä, ravintoloita ja ruokakauppoja. Koplin alue on viime vuosien aikana siistiytynyt merkittävästi ja alueelle on syntynyt paljon uusia palveluita. Kannattaa siis käydä tutustumassa Kopliin ja vierailla vaikkapa lounaalla Arsenal-keskuksen Poseidon Burgerissa.


Lue lisää kauppakeskus Arsenalista täältä!


Herkullisia burgereita Tallinnassa tarjoavat muun muassa myös Estonian Burger Factory, jossa burgerit tehdään pieteetillä ja parhaista raaka-aineista. Kyytipojaksi voi valita käsityöläisoluen kattavasta valikoimasta. Vanhankaupungin reunalta löytyy myös The Grill House, jonka hampurilaiset ovat myös ehdottomasti Tallinnan tarjonnan parhaasta päästä.


Lue, mitä kirjoitimme Estonian Burger Factorysta täältä! 

Lue, mitä kirjoitimme The Grill Housesta täältä!


Poseidon Burgers nettisivut: http://poseidonburgers.ee/


Aukioloajat: Ma – Su 11.00 – 21.00


Osoite: Erika 14

©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?