Odeon Bar

Tallinnan ravintolamaailman ja kulttuuritapahtumien keskus on jo pitkään liikkunut pohjoista kohden. Kalamajan jälkeen seuraavaksi trendialueeksi on povattu aikaisemmin kovin pahamaineista Koplia. Niemenkärjen asemaa uutena it-paikkana on nyt tullut vahvistamaan uusi, todella kova ravintolatulokas. Vanhan kaupungin suosikkiravintolan Frankin takaa löytyvät ravintoloitsijat ovat nimittäin avanneet toukokuun toisella viikolla Kopliin uuden ravintolan nimeltään Odeon. Kyseessä ei ole mikään pieni nurkkabaari, vaan iso, kauniisti sisustettu ravintola ihan Bekker -leipomon vieressä. Rakennus on 70-luvulla rakennettu ja Odeonin sisustus on saanut inspiraationsa myös tuolta aikakaudelta. Sisustus onkin Odeonissa todella kaunis ja harmoninen. Värejä on käytetty rohkeasti ja taitavasti. Ravintolan sisustus henkii Wes Andersonin filmeistä tuttua visuaalista maailmaa. Etenkin pinkki wc-tila on upea!

Odeon Bar
Odeon Bar

Odeonin menu on kasvisruokaan painottunutta ja se on sekoitus hyväksi havaittuja klassikkoja sekä tämän hetken ruokatrendejä. Listalta löytyy muun muassa sinisimpukoita kolmella kastikevaihdolla, burgeri, lammaskoftaa, runsas valikoima salaatteja sekä erilaisia bowleja ja puu-uunissa valmistettua gourmet-pizzaa. Tarjolla on myös pienempiä suupaloja alkuruuaksi tai juoman kanssa nautittavaksi. Odeon on rento, bistro-tyyppinen ravintola, joten sinne voi hyvin mennä myös vain nauttimaan lasillisen viiniä tai kahvittelemaan ja maistelemaan herkullisia jälkiruokia. Ravintolan eteen rakentuu myös iso terassi, jossa kelpaa kesäiltoina istuskella ja katsella Koplin elämää. Ravintolassa järjestetään myös erilaisia teemailtoja sekä tapahtumia ja se on viikonloppuisin auki aina aamu kolmeen saakka. Keittiö tosin sulkeutuu puolen yön aikoihin, mutta juomapuolen tarjoilu pelaa ihan viime minuteille.

Odeon Bar
Odeon Bar
Odeon Bar

Odeon on todella upea paikka ja ravintolassa on hyvä fiilis. Vaikka ravintola on ollut vasta hetkisen auki, oli listan annoksissa maut kohdillaan ja keittiö selkeästi tietää mitä tekee. Odeonin viinivalikoima on hyvä ja se keskittyy suht edullisiin, laadukkaisiin ja raikkaisiin seurusteluviineihin. Listan annoksetkaan eivät verota lompakkoa liikaa ja Odeonissa voi huoletta syödä useamman annoksen viinilaseineen menemättä konkurssiin. Vaikuttaa siltä, että Odeon on nyt todella tehnyt Koplin alueesta erittäin varteenotettavan kohteen ravintoloiden suhteen. Mielenkiinnolla jäämme odottamaan, mitä alueelle seuraavaksi tulee, sillä Koplissa on upeita rantatontteja, joiden rakentaminen on täydessä tohinassa. Koplin asema seuraavana trendikaupunginosana on hyvin lähellä!

Osoite: Kopli 27

Paikalle pääsee keskustasta parhaiten raitiovaunuilla 1 ja 2. Pysäkin nimi on Angerja.

Ravintolan nettisivut: www.odeon.ee

Ravintolan FB-sivut: www.facebook.com/OdeonBar

Aukioloajat:

Ma-To 12.00 – 23.00

Pe-La 11.00 – 03.00

Sunnuntaisin ravintola on suljettu

©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?