Kohvik Komeet

Kohvik Komeet on Solaris-ostoskeskuksessa sijaitseva kahvila, joka tarjoilee herkullisten leivosten ja piirakoiden lisäksi myös kunnon ruoka-annoksia. Ostoskeskuksen 4.kerrokseen sijoittuva kahvila on hiukan piilossa. Solariksen ylimmässä kerroksessa ei ole liikkeitä tai muita kahviloita, ainoastaan muutama toimistotila. Komeettaan pääsee joko kapuamalla kierreportaita toisesta kerroksesta tai kauppakeskuksen hissillä. Vaikka sijainti onkin hiukan syrjässä, asiakkaita kahvilassa riittää. Lauantai-iltapäivällä kaikista kiireisimpään aikaan voi pöytää joutua hiukan odottamaan, mutta sellainen yleensä järjestyy 400 -paikkaisesta kahvilasta melko nopeasti.

Kohvik Komeet

Kohvik Komeetta tarjoilee kahvilavalikoiman lisäksi aamupalaa, lounasta, salaatteja, keittoja sekä erilaisia ruoka-annoksia. Listalta löytyy muun muassa blinejä, borsch -keittoa, soijamarinoitua lohta ja avokadoa salaatin kera sekä naudan sisäfilettä. Menu noudattelee pitkälti perinteistä cafeteria -linjaa. Listalla on klassikkoja ja hyväksi havaittuja annoksia. Ruoka on myös oikein maistuvaa ja hyvällä tavalla ennalta-arvattavaa. Listalta löytyy muutama täysin vegaaninen annos. Komeetan kakkuvalikoima on laaja ja tarjolla olevat kakut ovat todella reilun kokoisia. Listalla on erikseen pikkukakut-osio, jos makeannälkä on pienempi. Virossa kakkuihin panostetaan ja ne on monesti paikan päällä valmistettuja sekä tuoreita. Näin on myös Komeetassa. Esimerkiksi pavlovaa koristaa tuoreet marjat ja kermavaahto on raikkaan makuista.   

Kohvik Komeet

Kahvila on sisustukseltaan lämminhenkinen ja kutsuva. Parasta Kohvik Komeetassa on kakkujen lisäksi lienee sen valtavat ikkunat ja niistä avautuva näkymä vanhankaupungin suuntaan. Istumapaikaksi voi valita yhden sohvaryhmistä tai pöydistä. Isot kasvit jakavat tilaa ja antavat intiimin tunnelman pöytiin. Kohvik Komeet ei ole ehkä kaupungin trendikkäin paikka, vaan sen valtti on ennemminkin siinä, että se on ostoskeskuksen vilinästä erilleen nostettu oma saarekkeensa, jossa aika tuntuu pysähtyneen. Ystävällinen pöytiintarjoilu sekä maittava kakkuvalikoima tekevät Komeetasta erinomaisen vaihtoehdon ostosten välissä hengähtämiseen.

Kohvik Komeet

Kohvik Komeet on suosittu tallinnalaisten keskuudessa ja sinne tullaan usein koko perheen voimin nauttimaan kahvit ja hiukopalaa. Kahvilan kauniit näkymät antavat oman lisänsä kokemukseen, jos onnistuu saamaan itselleen paikan suosituista ikkunapöydistä. Kahvilan nimi muuten juontaa juureensa siitä, että sen perustajat halusivat nimetä kahvilan ostoskeskukseen nimen hengessä. Niinpä Solaris sai oman Komeetan. Komeetta sopii hyvin kahvittelun lisäksi lounaspaikaksi, jos haluaa syödä hyvää ja konstailematonta perusruokaa.

Nettisivut: www.kohvikkomeet.ee

Osoite: Estonia pst. 9 (Solaris-ostoskeskuksen 4. kerros)

©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?