Telliskiven alueelta löytyy tekemistä ja näkemistä. Alueen useat ravintolat ja viehättävät kaupat tarjoavat näkemistä ja tekemistä vaikka koko päiväksi. Mikäli vanhankaupungin kadut alkavat tuntua ahtailta tai liian tutuilta, kannattaa siis laajentaa reviiriä tähän trendikkääseen kaupunginosaan. Alati kehittyvän, radan varressa sijaitsevan entisen tehdasalueen rakennuksiin tulee vähän väliä uusia, jännittäviä paikkoja.

 

Telliskiveen on toki myös vakiintunut myös monta kahvilaa, ravintolaa ja liikettä, joilla on oma kävijäkuntansa. Yksi näistä on Hill Hill Billiard Cafe. Se sijaitsee ihan Telliskivi Loomelinnak -keskittymän vieressä, hiukan konttiravintoloista vielä eteenpäin. Vanhaan teollisuusrakennukseen on rakennettu baari-kahvila, joka on pyhitetty biljardin, snookerin, dartsin ja muiden baaripelien pelaamiselle. Tila on iso ja biljardi- sekä snookerpöytiä on riittävästi, eikä jonoa pelaamaan juurikaan synny.

 

 

Hill Hill Billiard Cafessa biljardin ja muiden pelien pelaaminen on hyvinkin kohtuuhintaista ja esimerkiksi dartsia voi heitellä ihan ilmaiseksi. Pöydät ja välineet ovat hyvässä kunnossa ja muutenkin koko paikan yleisilme on hyvin siisti. Monen paikallisen kävijän mielestä Hill Hill Billiard Cafe on Tallinnan tai jopa koko Viron paras paikka pelata biljardi ja snookeria. Kävijät kiittelevät juurikin kohtuullista hintatasoa sekä ammattimaisempaankin pelaamiseen sopivaa varustelutasoa. Hill Hill Billiard Cafessa järjestetäänkin myös paljon turnauksia ja kilpailuja. Lisäksi siellä voi katsella ruuduilta myös muiden lajien pelejä.

 

 

Hill Hill Billiard Cafe tarjoilee pelaamisen lisäksi kattavan valikoiman oluita ja syötävää niin hampurilaisten kuin baarisnäkkien muodossa sekä myös kahveja, teetä ja muita alkoholittomia virvokkeita. Myös tarjoilujen hintataso on varsin kohtuullinen. Savuttomassa baarissa on kesäisin ulkoterassi, jossa voi pelaamisen ohella nauttia raikkaasta ilmasta ja katsella Telliskiven alueen kuhinaa.

 

Hill Hill Billiard Cafessa on mukava käydä rentoutumassa ja pelailemassa syötyään ensin lounasta yhdessä alueen monista ravintoloista ja shoppailtuaan Telliskiven lukuisissa design -puodeissa. Aktiviteettien jälkeen voi taas suunnata uusin ja virkistynein mielin illastamaan tai juhlimaan alueen ravintoloihin tai yökerhoihin.

 

 

Osoite: Telliskivi 57

Paikalle pääsee parhaiten keskustasta raitiovaunuilla 1 ja 2.

 

Aukioloajat: Su-To 12.00-24.00 ja Pe-La 12.00-04.00©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?