Depeche Mode Baar

Legendaarinen Depeche Mode baari on omistettu brittiläiselle elektronista poppia soittavalle Depeche Mode-bändille. Jo vuodesta 1999 saakka Tallinnassa toimineen baarin ovat perustaneet yhtyeen fanit. Tämä underground -kulttuuria edustava baari on listattu Lonely Planetin maailman kummallisimpien baarien kymmenen kärkeen. Baarissa soi ainoastaan Depeche Moden musiikkia ja yhtyeen fanikamaa löytyy runsaasti tämän hämyisän baarin uumenista. Tallinnan Depeche Mode baari on tunnettu ympäri maailmaan ja siellä on vieraillut useita julkisuuden henkilöitä, kuten muun muassa valokuvaaja ja ohjaaja Anton Corbjin. Kuuluisuuksien vierailuista baariin on jäänyt todisteeksi nimikirjoituksia sekä bändijulisteita. Bändin jäsenet ovat tietysti vierailleet tässä nimeään kantavassa baarissa myös useamman kerran. Muun muassa elokuussa vuonna 2001 yhtyeen Martin L Gore, Andy Fletcher sekä Christian Eigner juhlivat nimeään kantavassa baarissa ennen Tallinnan konserttiaan. Lisäksi heidät on nähty paikalla ainakin myös maaliskuussa 2006   

DM baarissa on oma ainutlaatuinen tunnelmansa. Se sopii hyvin alkuillan drinkkipaikaksi tai mikä ettei myös pidemmän illan viettoon. Baaritiskiltä voi tilata oluiden lisäksi tutuimpia drinkkejä. Drinkkien nimet ovat saaneet inspiraation tietystikin Depeche Moden biiseistä ja drinkkilistaa selaillessa voi valinnan tehdä vaikkapa lempibiisin mukaan.  Baari ei ole hurjan iso. Sisääntulo huoneessa voi keskittyä fiilistelemään bändin biisejä, kuten Depeche Moden kenties suosituinta ja tunnetuinta hittiä Personal Jesusta. Taaempaa löytyy lisäksi menohuone, minne voi siirtyä jos elektroninen musiikki saa tanssijalan vipattamaan.

Depeche Mode baari sijaitsee vanhassa kaupungissa Voorimiehe -kadulla kellarikerroksessa. Baari on sisältä hyvin hämyisä, mikä sopii kuin nenä päähän sen underground -luonteeseen. Kaiken kansan bailupaikka se ei kuitenkaan ole. Depeche Mode baari sopiikin parhaiten tietysti bändin faneille sekä muille, joita kyseinen musiikkigenre kiinnostaa. Suosittelemme baaria erityisesti synapopin ystäville ja sellaisille matkaajille, joita hiukan erikoisempi konsepti kiinnostaa.


Osoite: Voorimehe 4

Nettisivut: www.depechemode.ee

©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?