Natura Siberica


Luonnonkosmetiikkaa tarjoava Natura Siberica avasi hiljattain liikkeen Tallinnan Viru-keskukseen. Liikkeestä löytyy tuotteita sekä miehille että naisille, niin ihon kuin hiusten hoitoon. Lisäksi liikkeessä on myös spa, jossa tehdään hoitoja tietysti Natura Siberican omilla tuotteilla. Brändin valikoimaan kuuluu tuotesarjoja erilaisten hius- ja ihotyyppien tarpeisiin. Lisäksi valikoimassa on tuoksuja. Kompakti liike on sisustettu hauskasti tuotteiden alkuperää esille tuoden.

 

Natura Siberica

 

Natura Siberican tuotteiden raaka-aineet on kerätty Siperian koskemattomilta erämailta. Se on ensimmäinen luonnollisiin raaka-aineisiin keskittynyt Eko-sertifioitu tuotemerkki, joka perustuu villeinä kasvaneisiin yrtteihin ja Siperian luonnon ainutlaatuisiin kasveihin. Siperian luonto hakee maailmalla vertaistaan, sillä se on säilynyt koskemattomana vuosisatoja. Siperialaiset ovatkin ammentaneet luonnosta kauneudenhoidon ja terveyden tueksi kasveja ja yrttejä jo monessa sukupolvessa. Näistä eliksiireistä on nautittu jo pitkään Venäjän aatelishuoneissa.

 

Natura Siberica

 

Harvinaislaatuisten raaka-aineiden tie Natura Siberican tuotteisiin juontaa juurensa vuosien taakse 1940-luvulle. Tuolloin venäläiset kasvitieteilijät Lazarevin ja Brekhramin tutkivat yli 4000 kasvia Siperian laajoilta aroilta. Niiden joukosta he löysivät kahdeksan superkasvia, jotka tuottivat erityistä adabtogeenia. Nämä kasvit olivat selvinneet muuttuneista ja haastavista olosuhteista aina jääkauden ylitse tähän päivään uskomattoman sopeutumiskykynsä ansiosta. Harvinaiset ainesosat auttavat voimaan hyvin ja parantavat erityisesti ihon ja hiusten kuntoa sekä uudistumisprosessia.

 

Kaikkien Natura Siberican voiteiden, hoitoaineiden ja shampoiden perustana on siperilainen mäntyöljy. Siinä on viisi kertaa enemmän vitamiini E:tä, kuin esimerkiksi oliiviöljyssä. Vitamiini- ja antioksidanttirikkaat ainesosat suojaavat ihoa ja hiuksia tehokkaasti.

 

Natura Siberica

 

Natura Sibericalla on useita Eko-sertfikaatteja ja se on palkittu lukuisilla kansainvälisiä palkinnoilla. Se on vastuullisuudessaan todellinen kosmetiikka-alan suunnannäyttäjä. Pakkausten ja itse tuotteiden luonnonmukaisen ja kestävän tuotannon ohella Natura Siberica kantaa kortensa kekoon myös Siperian alkuperäisväestön sekä luonnon monimuotoisuuden säilyttämisen puolesta.

 

Natura Siberica

 

Natura Siberica on hintaluokaltaan kosmetiikkatuotteiden keskitasoa. Laajasti maailmaa valloittaneen brändin tuotteita löytyy myös Suomen kauppojen hyllyllä. Viron puolelta ostettuna tuotteet saa hitusen halvemmalla ja tietysti Tallinnan liike tarjoaa laajemman valikoiman. Keskeisen sijainnin ansiosta liikkeeseen on helppo löytää ja poiketa ostoksille.

 

Osoite: Viru Väljak 4 (Viru-keskuksen 1.kerros)

 

 

Nettikaupan osoite: naturasiberica.ee

 

 

Aukioloajat:

Ma-Su 9.00-21.00

  ©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?