Jessica K Lifestyle Boutique


Jessica K Lifestyle Boutique on suomalaisen äidin ja tyttären perustama liike, joka löytyy Tallinnan keskustasta Foorum kauppakeskuksesta. Liikkeessä myydään pääosin tyylikkäitä ja ajattomia vaatteita, jotka sopivat kaikenikäisille naisille. Lisäksi myynnissä on laukkuja, asusteita, koruja ja kenkiä. Putiikin tarjonta on perustajakaksikon tarkkaan valikoima. Inspiraatiota he hakevat maailmalta. Liike on raikas ja skandinaavinen ja sieltä löytyvät vaatteet ovat rentoja, mutta erittäin salonkikelpoisia. Putiikista voisi hyvin kuvitella ostavansa itselleen asukokonaisuuden, jota voi pitää niin rennolla rantalomalla kuin kaupungillakin pyöriessä. Myös todella juhlallisia vaatekappaleita löytyy valikoimasta.

Jessica K


Putiikin valikoimasta löytyy muun muassa kevyitä silkkipaitoja, pehmeitä neuleita, monikäyttöisiä tunikoita ja hyvin istuvia puseroita. Mallistojen värit noudattelevat klassista linjaa, mutta mukana on myös muutamia villimpiä kuoseja, kuten leopardi -kuvioisia vaatteita. Laukkuja liikkeen valikoimasta löytyy aina vain muutamia kappaleita kerrallaan ja voitkin olla melko varma, että samanlaista kassia ei tule ihan heti kadulla vastaan. Jessica K:sta löytyy pikkulaukku iltamenoon tai isompi shopperi, jota voi käyttää ranta- tai miksei jopa viikonloppulaukkuna. Putiikin kenkävalikoiman kriteerinä linjakkaan ulkomuodon lisäksi, myös se, että niitä on mukava käyttää. Suurin osa mallistosta on hankittu maailmalta, mutta Jessika K myy muun muassa suomalaisen Muotitorpan tekstiilinahkaisia asuja. Muotitorpan asujen tekstiilinahka valmistetaan Suomessa ja materiaali on hiostamatonta sekä konepestävää. Mallistosta löytyy toppeja, housuja, hameita sekä takkeja.

  

Jessica K

Jessica K Lifestyle Boutique on perustettu vuonna 2007 ja se toiminut aiemmin Savonlinnassa, mutta liike muutti omistajiensa elämäntilanteen muutoksen mukana Tallinnaan elokuussa 2018. Ostoskeskus Foorum on pieni ja miellyttävä ja se sopii erinomaisesti tämän elegantin kaupan ympäristöksi. Foorumista löytyy myös muita laadukkaaseen muotiin keskittyneitä liikkeitä ja se sijaitsee ihan Viru-keskuksen välittömässä läheisyydessä toisella puolella Narva maanteeta. Vaateostoksia suunnittelevan kannattaa ehdottomasti katsastaa tämän kompaktin kokoisen ostoskeskuksen tarjonta. Ketjuliikkeitä sieltä ei löydy vaan jokainen myymälä on pienomistajien hallussa. Jessika K Lifestyle Boutiquella  on myös nettikauppa, josta voi tarkastella valikoimaa ennen myymälässä vierailua tai tilata asuja suoraan sieltä.


Liikkeen nettisivut: www.jessicak.eu/fi


Osoite: Narva mnt 5. (kauppakeskus Foorum)

Jessica K


©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?