Intsikurmu festival


Intsikurmu festivaali järjestetään tänä vuonna seitsemättä kertaa. Intsikurmun idea on tuoda yhteen ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta, musiikista, ympäristöasioista, omasta sekä muiden ihmisten hyvinvoinnista. Festivaalin keskiössä on musiikki, jota esitetään kolmella eri lavalla ja 30 eri artistin voimin. Paikalle tulee bändejä ympäri maailmaa ja musiikkia kuullaan eri genreistä. Mukana on esimerkiksi rap-artisteja, jazz -musiikkia, indie-bändejä, psykedeelistä rokkia, folkkia ja pop-musiikkia. Festivaali panostaa artistikattauksen lisäksi ääneenlaatuun ja visuaalisiin esityksiin.

Intsikurmu Kets

Intsikurmu festivaalin kantava idea on koota metsässä sijaitsevaan puistoon samanhenkistä porukkaa ja tarjota heille rentouttava ja arjesta nostattava kokemus erilaisten taide-ohjelmien sekä tietysti musiikin parissa. Festivaali järjestetään luonnon keskellä ja ympäristötietoisuus onkin yksi Intsikurmun tärkeimmistä arvoista. Festivaalin järjestetään luonnonsuojelualueella, jossa on aikoinaan järjestetty myös Viron ensimmäiset laulujuhlat vuosina 1855 ja 1857. Korkeiden puiden reunustama paikka on kaunis ja sen vehreys kannustaa luovuuteen. Metsä sopiikin erinomaisesti virolaiselle festivaalin asemapaikaksi, sillä maalla on on pitkät perinteet luonnon ja henkisyyden yhdistämisessä. Vaikka suomalaisille metsä on pyhä paikka, on se virolaisille sitä vielä hiukan enemmän.  


Intsikurmu Kets

Luonnon kunnioittamisen, taiteen ja musiikin lisäksi festivaali haluaa tarjota kävijöilleen myös laadukasta ja elämyksellistä ruokaa. Myös artistien tukeminen sekä yleisölle tuntemattomien lahjakkaiden muusikoiden esiin tuominen on festivaalin peruspilareita. Intsikurmua voisikin verrata Helsingissä järjestettävään, nykyisin valtavaksi paisuneen Flow-festivaalin ensimmäisiin vuosiin, jolloin se nimenomaan tarjosi yleisölleen niitä ei niin tunnettuja artisteja. Intsikurmussa on myös alettu järjestää lapsille sopivaa ohjelmaa kolmisen vuotta sitten, joten perheen pienimmät voi ottaa päivällä mukaan.


Intsikurmu Kets

Intsikurmu -festivaali järjestetään vuosittain elokuussa. Artistikattaus julkaistaan kevään aikana ja samalla liput tulevat myyntiin yleensä maaliskuun aikana. Instikurmun fiilikseen ja menoon voi kuitenkin jo nyt tutustua T1 -ostoskeskukseen avatussa Instikurmu Kets -myymälässä. T1 -ostoskeskuksen toisessa kerroksessa sijaitsevassa liikkeessä myydään persoonallisia virolaisten suunnittelijoiden vaatteita, musiikkia, taidetta ja kaikenlaista festivaalitavaraa. Liikkeessä on myös välillä bändejä esiintymässä tai dj soittamassa levyjä. Lisäksi myymälään voi poiketa kahville tai pelaamaan esimerkiksi ping pongia. Välillä esitetään lyhytelokuvia. Intsikurmu Kets -liike on kuin miniversio itse festivaaleista, joka tarjoaa päivittäin palasia festivaalitunnelmasta kävijöilleen. Lisäksi Intsikurmu-festivaaliin voi tutusta Tallinn Music Weekissä, jossa Intsikurmulla on oma lavansa.  

Festivaalin nettisivut: https://intsikurmu.com

Festivaalin FB-sivut: www.facebook.com/Intsikurmu/

T1 -ostoskeskuksessa sijaitsevan Intsikurmu Kets -myymälän FB-sivut: www.facebook.com/Intsikurmukets/      


Lue lisää T1 Mall of Tallinn  -ostoskeskuksesta täältä!

Intsikurmu Kets


©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?