Tru Kitchen


Tallinnassa vegaaniruokavaliota noudattavan ei tarvitse olla nälissään tai tyytyä puolihuolimattomasti koottuihin annoksiin. Kaupungista löytyy monta ravintolaa, jotka keskittyvät tekemään ruokaa pelkästään kasvisperäisistä raaka-aineista, kuten muun muassa jo klassikoksi muodostunut Vegan Restoran V. Lisäksi useat ravintolat ovat panostaneet siihen, että listalta löytyy muutama täysin vegaaninen vaihtoehto niitä kaipaaville.

Hiljattain ovensa avannut Tru Kitchen vahvisti kaupungin jo ennestään vahvaa vegaaniravintoloiden kirjoa. Hiukan Kalamajasta pohjoiseen sijaitseva ravintolaa ei ole lähdetty pyörittämään köykäisin eväin, vaan tarjolla on fine dining -tasoisia makuelämyksiä huokeaan hintaan. Kallein pääruoka maksaa yhdeksän euroa, joten pitkän kaavan mukaan illallistaminen ei rokota lompakkoa laisinkaan pahasti. Annoskoot ovat sen verran reilun kokoisia, että isompikin nälkä taittuu. Ravintola on rento, mutta kuitenkin todella tyylikäs. Tru Kitchen tarjoaa vierailijalle roppakaupa lla silmänruokaa värikkäiden annosten lisäksi viihtyisällä sisustuksellaan. Visualistin silmä lepää syvän vihreissä seinissä, upeissa maalauksissa ja taidokkaasti mietityissä yksityiskohdissa.

Tru Kitchen
Tru Kitchenin annoskoot ovat sen verran reiluja, että isompikin nälkä taittuu.

Tru Kitchen sijoittuu Pohjois-Tallinnaan Karjamaan kaupunginosaan. Ihan kulman takana on alueen toinen ravintolauutuus Odeon sekä suosittu Bekker -leipomo. Tru Kitchen tarjoilee aamupalaa, jota on tarjolla aina kolmeen saakka iltapäivällä. Puolen päivän jälkeen voi valita annoksia alkupala- sekä pääruokalistalta. Lisäksi menusta löytyy herkullisia kakkuja ja leivoksia, jotka vievät kielen mennessään.  

Lämmin suositus siis tälle ravintolatulokkaalle. Ystävällinen palvelu, todella maukas ruoka ja kodikas ympäristö takaavat onnistuneen ravintolakokemuksen. Tru Kitchenissä vierailuun kannattaa yhdistää myös pistäytyminen naapuriravintola Odeonissa. Jos ei molemmissa paikoissa jaksa syödä, niin Odeonin terassi soveltuu erinomaisesti myös drinkkien nautiskeluun. Kävelymatkan päässä sijaitsevassa Arsenal -keskuksessa voi hoitaa samalla reissulla tuliaisostokset. Kauppakeskuksesta löytyy nimittäin useita laadukkaita outlet -liikkeitä.

Osoite: Kopli 25

Paikalle pääsee kätevästi raitiovaunuilla 1 ja 2. Lähin pysäkki on nimeltään Angervo.

Aukioloajat:

Ti-To 11.00 – 22.00

Pe-La 11.00 – 23.00

Su 11.00 – 18.00

Ravintolan Facebook-sivut: www.facebook.com/trutallinn

Mikäli kasvisruoka ja terveelliset elämäntavat kiinnostavat, kannattaa Tallinnan reissulla katsastaa ainakin nämä:

NOP

Elevant

Vegan Restoran V

Kivi Paper Kääred

Bio Market©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?