Flow Bowl

Terveys- ja kasvisruokatrendit ovat jo pitkään olleet näkyvästi esillä Tallinnan ravintolamaailmassa. Superfood -ravintola Flow Bowl on uusin lisäys terveellisten ja herkullisten ravintoloiden joukkoon. Flow Bowl on virolainen kahden ravintolan ketju, joka tarjoilee maistuvia kulhoihin koottuja smoothie- ja salaattiannoksia. Listalla on myös superfood smoothieta, kakkuja, joiden syömisestä ei tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa, terveellisiä tee-vaihtoehtoja, kahveja sekä pähkinäjuomia. Iso osa listan antimista on vegaanisia, laktoosittomia sekä gluteenittomia. Flow Bowl haluaa edistää niin annostensa kuin ystävällisen palvelun avulla asiakkaidensa hyvinvointia. Ravintola julistaa olevansa hyvän mielen ja positiivisen energian lähettiläs.


Flow Bowl

Flow Bowlin ravintolat sijaitsevat T1 Mall of Tallinn– ja Arsenal ostoskeskuksissa. Pienehköt ravintolat ovat pikaruokamaisia ja soveltuvatkin parhaiten nopeiksi pistäytymispaikoiksi tai lounasvaihtoehdoksi. Flow Bowl käyttää annoksissaan ainoastaan tuoreita raaka-aineita, eivätkä ne sisällä lisäaineita tai lisättyä sokeria. Annokset on suunniteltu niin, että niistä saa mahdollisimman hyvin vitamiinit ja hivenaineet päivittäiseen tarpeeseen. Listalta löytyy muun muassa Honolulu Poke -annos, jossa on tuoretta lohta, edamame papuja, korianderia, seesaminsiemeniä, riisiä ja avokadoa kasattuna herkulliseksi salaatiksi.

Flow Bowl

Flow Bowl on oikein mukava lisä Tallinnan jo valmiiksi monipuoliseen kasvispainoitteiseen ja terveellisen ruuan ravintolatarjontaan. Vaikka lihan syönnin vähentäminen on ollut voimakkaasti otsikoissa vasta muutaman vuoden ajan, on Tallinnassa jo pitkän aikaa pyörinyt menestyksekkäästi ravintolakonsepteja, joissa ei tarjoilla lainkaan lihaa. Esimerkiksi täysin vegaaninen ravintola V on jo vakiinnuttanut paikkansa kaupungin ravintoloiden joukossa. Ravintola V myös sijaitsee Vanhankaupungin paraatipaikalla, eikä kaupungin laidalla, niin kuin marginaalista ruokavaliota noudattavien ravintolat on monesti sijoitettu.

Ravintola V:n lisäksi Tallinnasta löytyy täysin vegaaninen Kohvik Inspiratsioon sekä esimerkiksi intialaista ruokaa tarjoileva Elevant sekä ravintola NOP,  joissa molemmissa vegaaniset vaihtoehdot ovat hyvin edustettuina ja terveelliset raaka-aineet pääosassa, kuitenkaan yhtään mausta tai fiiliksestä tinkimättä. Lisäksi Kivi Paper Kääred on täysin gluteeniton ravintola, jossa kasvis- ja vegaanivaihtoehdot ovat hyvin edustettuina. Terveellisten pioneeriravintoloiden joukkoon lukeutuu myös Boost Juice Bar. Se on tarjoillut tuorepuristettuja mehuja, joihin lisätään asiakkaan toiveiden mukaisesti erilaisia terveyttä edistäviä ainesosia, jo miltei kaksikymmentä vuotta.


Flow Bowlin nettisivut: www.flowbowl.ee


Ravintolat löytyvät ostoskeskuksista:   

T1 Mall of Tallinn

Arsenal keskus

Mikäli kasvisruoka ja terveelliset elämäntavat kiinnostavat, kannattaa Tallinnan reissulla katsastaa ainakin nämä:

NOP

Elevant

Vegan Restoran V

Kivi Paper Kääred

Bio Market

©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?