Parrot MiniBar

Parrot MiniBar on virkistävä ravintola niin ruuan, kuin ilmapiirin osalta. Ravintola on sisustettu vehreäksi keitaaksi ja tunnelma on kuin Amazonin sademetsässä. Tämä trooppinen harvinaisuus on voittanut useita ravintola-alan palkintoja ja tarjoilee siis todistetusti maukasta ruokaa. Parrot MiniBar on fine dining -ravintola, mutta sieltä on turha etsiä valkoisia pöytäliinoja. Ravintola on boheemi rennolla ja modernilla otteella ja sen sisustuksen yksityiskohtien määrä on huikea. Sisällä ravintolassa on ihanan kotoisaa ja joka puolella on paljon katseltavaa.

Parrot MiniBar

Ravintolasta tulee mieleen Liisa Ihmemaassa, sillä se on täynnä mitä ihmeellisimpiä sisustusratkaisuja, mutta kuitenkin hyvällä maulla toteutettuna. Kadulta Parrot Mini Baria ei välttämättä edes huomaa, joten oven avauksen jälkeen olo on todella kuin olisi tipahtanut kaninkolon kautta toiseen maailmaan. Lisäksi ravintolan puolelta kulkee salaovi vaatekaapin kautta alakerrassa sijaitsevaan speakeasy-nimiseen salabaariin. Harvoin ravintola saa aikaan samanlaista lapsenomaista innostuneisuutta kävijöissään, mitä Parrot MiniBar onnistuu tekemään. Ravintolaa onkin tituleerattu Tallinnan yllätyksellisimmäksi.

Ravintolan lista vaihtuu sesongeittain. Ideana on hyödyntää kunkin vuodenajan parhaimmat raaka-aineet. Ympäri vuoden menun antimet on kuitenkin suunniteltu jaettavaksi ja ravintola suosittaa ottamaan valitsemaan joko maistelumenuun tai sitten useamman ruokalajin listaltaan. Maistelumenu löytyy myös täysin vegaanisena vaihtoehtona, joka ei häviä yhtään maussaan lainkaan lihaa sisältävälle menulle. Menu on saanut vaikutteita maailman eri keittiöistä etelä-amerikkalaisella twistillä. Ravintolan keittiöstä vastaavat ravintola-alan konkarit, joten laatu on taattu. Ravintolan pääkokki Margu Paluoja voitti vuonna 2018 Viron parhaan kokin palkinnon.

Parrot MiniBar

Parrot MiniBar on ehdottomasti kokonaisvaltainen ja jännittävä elämys. Sitä on vaikea pukea sanoiksi, joten kannattaa ehdottomasti käydä itse kokemassa tämä paikka. Palvelu on ravintolassa huippuluokkaa ja kerää jatkuvasti kiitosta asiakkailtaan. Ravintolan ruuat ovat poikkeuksetta herkullisia ja kirsikkana kakun päällä, Parrot MiniBar tarjoilee myös erittäin maistuvia koktaileja. Ravintola sopii erinomaisesti treffipaikaksi ja romanttiseen illanviettoon. Esimerkiksi häiden juhlapaikkana se toimii erinomaisen hyvin. Ravintola sijaitsee vanhassa kaupungissa Raatihuoneentorin lähellä.

Osoite: Vana-Posti 7

Ravintolan Facebook-sivut: www.facebook.com/parrotminibar

Aukioloajat:

Ti-Ke 17.00 – 00.00

To 17.00 – 01.00

Pe-La 17.00-02.00

Su 17.00 -23.00

Maanantaisin ravintola on suljettu.

Kuvat / Parrot MiniBar

©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?