NO99 kohvik/restoran

NO99 kohvik/restoran

Solaris-keskuksen takana, hieman sivussa vilkkaimmilta kulkureiteiltä, sijaitsee teatteri NO99. Näytelmien ja nykytaiteen lisäksi teatterin puitteista löytyy myös ravintola. Tai kahvila. Tai baari. Paikan konseptia on vaikea ja oikeastaan turhakin määritellä sen tarkemmin. Pääaulaan rakennettu tila taipuu moneen: täällä voi poiketa lounaalla, lasillisella tai pitkän kaavan illallisella. Perjantai-iltojen Jazz Clubilla voi kuunnella livemusiikkia. Lauantaisin pidetään brunsseja. Tarvitaanko vielä jokin lisäsyy mennä käymään?

No, esimerkiksi se, että ruoka täällä on todella hyvää. Tai se, että eniten kehuja paikka kerää hyvästä palvelustaan; asia, joka ei edelleenkään ole Tallinnassa itsestäänselvyys. Kesällä avoinna on myös terassi, joten tarjoomuksia voi nautiskella myös ulkoilmassa. Ympäristöön kannattaa kiinnittää huomiota myös sisätiloissa: NO99 itse korostaa, että hyvä maku on tärkeää ruoan ja esittävien taiteiden lisäksi myös arkkitehtuurissa.

 

 

Mielikuva teattereiden ravintoloiden hintatasosta on yleensä aika korkea, mutta NO99 on ilahduttavan edullinen. Jazz-iltaan sisäänpääsymaksu on muutaman euron, ja pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen. Myös brunssille kannattaa varata pöytä ajoissa.

 

NO99

Sakala 3, Tallinn
P. +372 660 5051
www.no99.ee/restoran

Aukioloajat:
Ma-to: 12-23
Pe-la: 12-24
Su: suljettu
Keittiö suljetaan tuntia aiemmin