Kohvik August

Retrotyylinen ravintola-kahvila August on viehättävä paikka pistäytyä syömään tai vaikkapa nauttimaan cocktaileja. Väike-Karja -kadulla sijaitseva August kuuluu ehdottomasti vanhan kaupungin helmiin, jossa ruoka ja juomat ovat edullisia ja hyvin tehtyjä ja maukkaita. Valoisa ja värikkäästi sisustettu kahvila on kotoisa ja kutsuva. Isoista ikkunoista voi seurata vanhan kaupungin menoa ja nauttia kahvilan tunnelmasta. August tarjoaa arkisin lounasta varsin edulliseen 4-5 euron hintaan. Listalta löytyy myös kattava valikoima erilaisia alku- ja napostelupaloja, ramen-keittoja, salaatteja ja tacoja sekä myös kunnon pääruokalista. Makean nälkään August tarjoilee herkullisia kakkuja. August taipuu myös hyvin viinilasillisen tai cocktailien nauttimiseen. Lämpimällä säällä kahvilan tarjonnasta voi nauttia ulos kapealle kujalle asetetuissa pöydissä ja samalla auringosta nauttien.  

Kohvik August

Kahvila on melko pieni ja kompakti. Augustin toisesta kerroksesta löytyy ihanan intiimi oleskelutila, joka on omiaan pienen porukan yhteiseen illanviettoon. August onkin todella kotoisa ravintola, jossa helposti tulee vietettyä pidempikin aika kirjaa lueskellen ja vain fiiliksestä  nauttien. Välillä kahvilassa on myös livemusiikkia tai dj soittamassa levyjä.

Aamiaispaikkana August on vallan mainio. Tarjolla on herkullisia vaihtoehtoja sekä lähellä paahdettua kahvia. Aamiaista on tarjolla koko päivän, joten vaikka edellisilta olisikin venähtänyt, voit rauhassa nukkua niin pitkään kuin uni maittaa, ja siirtyä sen jälkeen Augustiin nauttimaan aamupalaa.

Kohvik August

Muutaman kymmenen metrin päässä sijaitseva Must Puudel on hyvin samantyylinen ravintola Augustin kanssa niin konseptiltaan kuin fiilikseltäänkin. Jos siis  pidät Must Puudelista, on melko varmasti August myös sinun mieleesi. Tallinnan vanhan kaupungin Väike-Karja, Sauna -kadun ja Müürivahen kujille on keskittynyt monta hyvää ja kohtuuhintaista baaria ja ravintolaa.

Muutaman sadan metrin päästä toisistaan näiltä kaduilta löytyvät myös seuraavat kestosuosikit:

  • Rento, bistrotyylinen ravintola Frank
  • Tunnelmallinen brasserie Tabac
  • Viiniravintola Paar Veini, jossa on aina hyvä meininki!
  • Tyylikäs, maistuvia cocktaileja tarjoileva Sigmund Freud  
  • Ihanalla sisäpihaterassilla varustettu boheemi Must Puudel

Sauna-kadulta löytyy myös Helios Hall, jossa pyörii edelleen upea multimedianäyttely Monet2Klimt.

Kohvik Augustin aukioloajat:

Ma-To 8.30 – 23.00

Pe-La 9.00 – 02.00

Su 9.00 – 21.00

Osoite: Väike-Karja 5

Nettisivut: www.kohvikaugust.ee

©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?