Gelato Ladies

Vanhassa kaupungissa sijaitseva Gelato Ladies tuo palan italialaista jäätelökulttuuria Tallinnan kujille. Gelato Ladies Ice Cream Cafè valmistaa itse paikan päällä 18 eri makuista gelatoa. Tätä herkkua voi ostaa neljässä eri koossa joko vanhan ajan vohvelilla tai kupissa tarjoiltuna. Gelatoa voi ostaa myös kotiin kilohinnalla. Kahvilan keittiössä valmistuu käsityönä myös jäätelöpuikkoja sekä kekseistä koottuja jäätelö-sandwicheja erilaisilla makuyhdistelmillä. Lisäksi tarjolla on myös vohveleita, pannukakkuja, iso valikoima laadukkaita kahveja sekä viinejä.

Gelato Ladies

Gelato tarkoittaa italiaksi jäädytettyä jälkiruokaa ja se valmistetaan perinteisesti tuoreista raaka-aineista. Gelaton valmistamiseen käytetään maitoa, sokeria sekä kananmunankeltuaisia, mutta ei kermaa, mikä tekee sitä normaalia jäätelöä hiukan kevyempää. Gelato Ladiesin perustajakaksikko, Kristen Tuulmets ja Sindy Püssa, ovat molemmat saaneet oppinsa Italian suurimmalta jäätelönvalmistajalta Carpigianilta. Leidien käsissä uudet, tuoreet gelatoerät valmistuvat aina noin 3-4 päivän välein. Gelatot on maustettu paikallisia makuja myötäillen ja jäätelöaltaasta löytyy muun muassa pavlovan ja raparperin makuista gelatoa. Maut vaihtelevat sesongeittain, joten joka kerta kahvilassa käydessään löytää varmasti aina uuden herkkullisen suosikin.

Gelato Ladies

Gelato Ladies on todella suloinen kahvila, johon on ihana mennä herkuttelemaan joko yksin tai ystävien kanssa. Viihtyisässä kahvilassa on mukava istuskella ja selata lehtivalikoimaa tai vaihtaa kuulumisia käsintehdyn jäätelön äärellä. Gelaton seuraksi voi valita italialaista laatukahvia tai vaikkapa viinilasillisen. Kahvila on melko pieni ja intiimi ja varsinkin kesäviikonloppuisin jono ulottuu kadulle saakka. Gelato Ladiesin maine on kiirinyt ja se on hyvin suosittu paikka tulla nauttimaan samettisista mauista. Kesällä kadulle ilmestyy pieni terassi, jossa voi nauttia jäätelökahvit vanhan kaupungin katuja ihastellen.

Gelato Ladies

Kahvilassa voi järjestää esimerkiksi lasten syntymäpäiviä tai muita tilaisuuksia tekemällä erikseen varauksen. Gelato Ladiesin voi myös tilata juhliin jäätelökärryn kera tarjoilemaan juhlavieraille tuoretta, käsintehtyä jäätelöä.

Ihan Gelato Ladiesin naapurissa sijaitsee myös kestosuosikki Leib. Lue, mitä kirjoitimme tästä upean puutarhan katveissa olevasta ravintolasta täältä!

Osoite: Uus 28

Facebook-sivut: www.facebook.com/gelatoladies

Aukioloajat:

Ma-Pe 12.00 – 20.00

La-Su 11.00 – 20.00

©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?