Si Style


Tallinna on tunnettu sen lukuisista kauneushoitoloista, jotka ovat suomalaiselle kukkarolle huomattavasti edullisempia, kuin mitä lahden toisella puolella on totuttu maksamaan. Tallinnassa tarjonta kauneushoitoloista on runsasta ja hinnat sekä laatu vaihtelee palveluntarjoajien välillä. Saattaakin olla hankalaa valita joukosta sellainen hoitola, jossa palvelu ja hoidot ovat hyviä ja myös hinta on kohdallaan. Yksi ehdottomasti suositeltavista kauneushoitoloista on Si Style, joka sijaitsee Rottermannin korttelissa, ihan Metropol hotellia vastapäätä. Si Stylella on myös suomenkielinen nettisivusto ja henkilökunta puhuu pääosin suomea, joten asiointi on helppoa.


Si Style

Si Style on täyden palvelun kauneushoitola. Voit hoidattaa samalla kertaa hiukset, kasvot, jalat sekä kädet kuntoon. Kasvohoitojen lista pitkä ja sieltä löytyy perinteisestä ihonpuhdistuksesta lähtien erilaisia hoitoja. Valikoimasta löytyy muun muassa ikääntyvälle iholle sopiva ihoa kiinteyttävä ja orgaaninen kasvohoito valkoisen teen uutteella. Lisäksi tarjolla on myös rentouttava kasvohieronta sekä erittäin tehokkaita hoitoja, kuten ultraäänihoito, happokuorinta ja mikrokuoriva hoito. Hoitojen hinnat ovat varsin edulliset ja klassisen, tunnin kestävän kasvohoidon, johon kuuluu erilaisia naamioita ihotyypin mukaan valittuina sekä ihonpuhdistus, hinta on hyvin kohtuullinen 35 euroa. Kallein kasvohoito Si Stylessa maksaa 65 euroa. Mikäli mielit ekstra piristystä katseeseen, niin hoitolasta löytyy ammattilaiset ripsien ja kulmien värjäykseen, muotoiluun sekä ripsienpidennysten laittoon. Si Stylessä tehdään myös volyymiripsiä.  


Käsille Si Style tarjoaa erilaisia manikyyrejä niin miehille kuin naisille. Useimpiin manikyyreihin sisältyy käsien ihon ja kynsien ravitseminen erilaisilla voiteilla. Hinnat ovat manikyyreissäkin suhteellisen edullisia ja esimerkiksi puolentoista tunnin klassisen käsihoito ranskalaisella manikyyrillä ja parafiinihoidolla saa 35 euron hintaan. Pikamanikyyrin saa 13 eurolla. Si Stylessä tehdään ja huolletaan myös geelikynsiä. Mikäli jalkasi kaipaavat hellää huolta, pedikyyriä tai geelilakkausta, niin hoitolasta löytyy ihana valikoima rentouttavia hoitoja sekä pedikyyrejä virkistämään. Listalla on muun muassa detox-jalkahoito, jonka kerrotaan syväpuhdistavan sekä poistavan kuona-aineita koko kehosta.


Hoitolan kampaamopuoli tarjoaa perinteisiä palveluita, kuten hiusten leikkausta, värjäystä sekä erilaisia maskeja kohentamaan hiusten kuntoa. Si Stylessä leikataan myös miesten ja lasten hiuksia, joten hemmoteluhetkeen voi ottaa koko perheen mukaan. Si Stylessä tehdään depilaatiota häiritsevien karvojen poistoon kasvoilta, sääristä, kainaloista ja käsivarsista.

Kauneushoitolan sijainti viihtyisässä Rottermannin korttelissa on erityisen kätevä laivamatkustajia ajatellen. Satamasta matkaa Si Styleen on vain lyhyesti. Vanhakaupunki sekä keskustan kaupat ovat myös ihan lähettyvillä. Ajan varaaminen käy kätevästi netissä kauneshoitolan sivuilla. Sen varausjärjestelmästä näkee helposti vapaat ajat ja yleensä tilaa löytyy vaikka ajan varaaminen jäisikin viime tippaan.


Nettisivut: www.sistyle.ee

Osoite: Roseni 10 (Rottermanni kortteli)


Aukioloajat:

Ma – Su 9.00 – 20. 00  

Kuvat: Si Style ©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?