Nordic Design Home


Kalamajasta Balti Jaama Turgin vierestä löytyy pohjoismaisiin sisustustuotteisiin keskittynyt Nordic Design Home. Liike on löytänyt kotinsa nopeasti kehittyvän alueen vastikään valmistuneen kerrostalon kivijalasta. Nordic Design Home on myös ihan tuore tulokas Tallinnan sisustusliikkeiden joukossa. Yritys on perustettu vuonna 2017 ja hyvin pian menestyksekkääksi osoittautuneen pop up -myymälän kannustamana uusi liike avasi ovensa tänä vuonna. Yritys myy sekä maahantuo skandinaavisia ja pohjoismaisia sisustus brändejä Viroon.

 

Nordic Design Home

 

Myymälästä löytyy muun muassa  tanskalaisia huonekalu- ja sisustusbrändejä kuten Hübsch, AYTM, House Doctor, Dan Form, Woudin ja  Bloomingville sekä valaistukseen erikoistuneiden &Traditionsionin ja Plumenin tuotteita. Myymälässä on esillä runsas valikoima niin huonekaluja kuin pieniä sisustustuotteita. Nordic Design Homella on myös verkkokauppa, joka toimittaa tuotteita ympäri eurooppaa, myös Suomeen. Voit siis vaikkapa ennakkoon tutustua verkkokaupan valikoimaan ja Tallinnan reissulla käydä tsekkaamassa tuotetta livenä. Kaupan hintahaitari vaihtelee tuotteiden mukaan muutamasta kympistä arvokkaampiin, monen sadan euron tuotteisiin.

 

Nordic Design Home

 

Liikkeeseen kannattaa käydä tutustumassa vaikka ei olisikaan mielessä mitään isompaa kodin hankintaa. Valikoimasta löytyy paljon kynttilänjalkoja- ja pidikkeitä, vaaseja, tyynyjä, astioita, torkkuhuopia ja muuta pientä kodin tavaraa joko itselle tai lahjaksi. Myymälään valikoituneet tuotteet ovat rennon tyylikkäitä ja sopivat hyvin myös suomalaiseen makuun ja kotiin.

Nordic Design Home

 

Nordic Design Homen yhteydessä toimii myös viihtyisä kahvila, jossa voi poiketa vaikka ei sisustustuotteiden ostaminen olisi ajankohtaista. Kahvila tarjoilee erinomaisen kahvin lisäksi lämpimiä voileipiä sekä makeita suupaloja, kuten brownieta. Sijainti Kalamajan sydämessä, ihan Balti jaaman vieressä, kaikkien ihanien ravintoloiden keskittymässä on täydellinen. Isot kadulle antavat ikkunat tekevät kahvilasta viihtyisän taukopaikan, josta on mukava seurata tämän trendikkään kaupunginosan vilinää. Lähistöllä on myös paljon muita mielenkiintoisia paikkoja muodin ja designin saralla, kuten Tali Design Shop ja Telliskivi Loomelinnak.

Vierailuun Nordic Design Homessa kannattaa yhdistää Telliskivi Loomelinnakin liikkeisiin ja ravintoloihin tutustuminen. Kirjoitimme Telliskiven tarjonnasta täällä!

 

Paikalle pääsee kätevästi raitiovaunuilla 1 ja 2. Pysäkiltä Baltijaama on matkaa myymälään noin 50 metriä.

 

Nettisivut ja -kauppa: nordicdesignhome.ee

 

Osoite: Kopli 6

 

Aukioloajat:

Ti – Pe 9.00 – 18.00

La – Su 10.00 – 18.00

Maanantaisin liike on suljettu.©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?