Rävala My Fitness


Päivittäistä liikunta-annosta myös lomalla kaipaavalle Tallinna tarjoaa vanhassa kaupungissa kävelyn lisäksi myös muita hyviä vaihtoehtoja, joilla hien saa nostatettua pintaan. Kuntosaliketjuja on useita ja tietysti myös monesta hotellista löytyy oma kuntosali. Mikäli kaipaat kunnon rääkkiä tilavassa ja modernissa ympäristössä, niin kannattaa suunnata Rävala My Fitness -kuntosalille. Rävala puiesteella sijaitseva My Fitness on vastikään remontoitu ja kuntosalin kaikki laitteet ovat uusia sekä moderneja. Mikäli salilla treenaaminen ei kiinnosta voit osallistua ryhmäliikuntatunneille, joita löytyy laidasta laitaan. Tunteja on useita päivässä ja tarjolla on muun muassa pilatesta, joogaa, crosstraining- ja meditaatiotunteja. Valikoimasta löytyvät tietysti myös suositut LesMills-,  Zumba-, TRX- ja Body ART -treenit.

Rävala My Fitness

Rävalan My Fitness -kuntosalin parhaisiin puoliin kuuluu ehdottomasti sen todella upea spa-osasto, jossa on 9×11 m allas, höyryhuone, saunoja sekä jacuzzi. Spa-osasto toimii täydellisesti treenin jälkeiseen rentoutumiseen ja miksei myös muuten vaan uimiseen ja saunomiseen. Toinen todella kiva juttu Rävalan My Fitnessissa on erityinen Studio X -tila, joka on varta vasten suunniteltu vapailla painoilla harjoitteluun ja juoksemiseen sekä muuhun cardioon.


Rävala My Fitness

Rävala My Fitness on todellinen hyvinvoinnin keskus. Voit varata itsellesi tapaamisen urheiluhierojan kanssa, fysioterapiaan ja tehdä erilaisia kuntotestejä. Personal trainer opastaa treenaamaan yksilöllisesti optimaalisella tavalla. My Fitnessiin voi ostaa kuukausi- ja kertalippuja. Kertalippu maksaa 13 euroa, jolla voi osallistua ryhmäliikuntatuntiin tai käydä salilla. Sauna ja spa-osasto kuuluvat hintaan. Tutustumiskäynti kolmen euron hintaan kannattaa hyödyntää, jos ei ole aiemmin My Fitnessin pisteissä käynyt.. Tutustumiskäyntiä varten tulee rekisteröityä ensi My Fitnessin nettisivuilla ja näyttää henkilöllisyystodistus, kun menee salille.  


My Fitnessilla on useita saleja ympäri Tallinnan sekä ympäri Viroa. Viime vuosina ketju on laajentunut Latviaan. Ihan ensimmäinen ketjun sali avattiin vuonna 2008 Viru-keskukseen. My Fitness on Viron suurin kuntokeskus. Se panostaa etenkin laadukkaisiin, viimeisen teknologian mukaisiin laitteisiin ja osaavaan henkilökuntaan.


Osoite: Räväla pst. 4


Nettisivut: www.myfitness.ee


Aukioloajat:

Ma-Pe 06.00 – 00.00

La-Su 09.00 – 21.00

Kuvat / Rävala My Fitness©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?