Elämys Golf


Tallinnasta löytyy paljon tekemistä myös talvella tai silloin, kun sää ei suosi ja on mukavampi viettää ainakin osa päivästä sisätiloissa. Hauskaa ajanvietettä koko perheelle, ystäväporukalle tai vaikkapa työpaikan virkistyspäivään tarjoaa Elamus Golfin jännittävä minigolf-rata. Vapaudenaukion reunalla sijaitseva Elamus Golf on viidakkoteemainen, erikoistehostein varustettu minigolf-keskus, jossa aika hurahtaa kuin siivillä. Elamus Golf, joka kääntyy suomeksi Elämys Golfiksi, on nimensä mukaisesti mieleenpainuva kokemus.

Elämys Golf

Viidakkotyylisesti sisustetussa radassa tunnelma on eksoottinen. Rataa koristavat vehreät kasvit ja kuten viidakossa kuuluukin, maankamaralla on hiukan hämärää auringonvalon siivilöityessä rehevän kasvillisuuden lävitse. Isossa akvaariossa uiskentelevat värikkäät trooppiset kalat. Jännitystä lisäävät lyöntipisteiden erikoistehosteet. Lyöjän tulee kinolla erityisen tarkkana, sillä radalle saattaa tulla ennalta odottamattomia esteitä. Onnistuneesta lyönnistä taas saattaa saada palkinnoksi viestin vaikkapa Tutankhamonin haudan takaa. UV-valot ja äänet lisäävät viidakkomaista tunnelmaa.

Elämys Golf

Elämys Golf soveltuu kaikenikäisille pelaajille. Perheen pienimpien suositellaan tulemaan pelaamaan aikuisten seurassa. Radan suorittamiseen menee keskimäärin 1,5 tuntia riippuen ryhmän koosta ja lyöntitaidoista. Tilava rata koostuu 15 eri lyöntipisteestä, joissa jokaisessa on oma haasteensa. Elämys Golfin yläkerrasta löytyy jännittävimmät lyöntipisteet, joissa lyöntitaitojen lisäksi koetellaan myös hiukan pelaajan hermoja. Mikäli pelaaminen käy liian jännittäväksi tai oman lyöntivuoron odottelu käy pitkäksi, voi sillä aikaa pelata vaikka erän biljardia radan reunalta löytyvällä pöydällä. Radalla on myös pöytiä sekä tuoleja, jotta pisteiden lasku onnistuu helposti ja tarvittaessa voi istahtaa lepuuttamaan jalkoja.

Elämys Golf

Elämys Golfissa voi järjestää syntymäpäiviä, kokouksia tai mitä tahansa kokoontumisia, joihin kaipaa lisäksi hauskaa aktiviiteettiä. Tiloista löytyy kaksi kokous- tai juhlatoimintaan soveltuvaa huonetta, joista löytyy korkealaatuista esitystekniikkaa. Toinen on enemmän muodolliseen kokoustamiseen soveltuva tila ja toinen rennompi huone, jossa esimerkiksi synttäritarjoilut on mukava laittaa esiin ennen golfradalle lähtöä. Elämys Golfin kahvilassa on tarjolla hyvä valikoima erilaisia virvokkeita, alkoholilla tai ilman. Lisäksi kattavasta irtojäätelötiskiltä saa suun makeaksi. Kahvilassa on myös kaksi virtuaalilaseilla varustettua tuolia, joissa voi uppotua VR-pelien maailmaan. Elämys Golfilta löytyy jo valmiita synttäri- ja kokouspaketteja, mutta oman näköisen tapahtuman räätälöinti onnistuu myös.

Elämys Golf

Elämys Golfiin voi mennä pelaamaan ilman ajanvarausta, mutta etukäteisvaraus kannattaa, jotta varmasti mahtuu mukaan pelaamaan. Suosittelemme Elämy Golfia etenkin lapsiperheille ja yritysten virkistyskäyttöön.

Osoite: Vabaduse Väljäk 9 ( keskus sijaitsee aukiolta lähtevän alikulkutunnelin vieressä)

Nettisivut: www.elamusgolf.eu

Facebook-sivut: www.facebook.com/cityjungle

Yhteystiedot:

E-mail: info@elamusgolf.eu
Info: +372 58 668 440Aukioloajat:

Ma – to 12.00 – 22.00

Pe 12.00 – 23.00

La 11.00 – 23.00

Su 12.00 – 21.00

Hinnat:

Ma–pe 12.00–17.00 8,90€ turnaus/hlö / hinta 4:lle: 32€/turnaus

Ma-to 17:00 – 22:00 9,90€ turnaus/hlö / hinta 4:lle: 35€/turnaus

Pe 17:00 – 22:00 10,90€ turnaus/hlö / hinta 4:lle: 39€/turnaus

La/su 11.00–23/21:00 10,90€ turnaus/hlö /hinta 4:lle:39 €/turnaus

Alle 16-vuotiaille 25 %:n alennus hinnaston hinnoista (henkilöllisyyden todistavaa asiakirjaa esittämällä)

Alle 5-vuotiaat lapset ILMAISEKSI

Ryhmäalennus alk. 10 hengen ryhmille –20 % normaalihinnasta.

Perheliput (2 aikuista ja kaksi alle 16-vuotiasta lasta)

Ma–pe 12.00–17.00 26 €/turnaus

Ma-to 17:00 – 22:00 32€/turnaus

Pe 17:00 – Su 21:00 35€/turnaus©2019 - Parastatallinnassa.com

Log in with your credentials

Forgot your details?